Αννίτα Πάνια: Έγινε 53 και το γιόρτασε με τον Νίκο Καρβέλα και τον 15χρονο γιο τους – Φωτογραφία

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Αννίτα Πάνια και τα γιόρτασε σε ένα δείπνο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή παρουσιάστρια συμπλήρωσε 53 χρόνια ζωής, όπως αποκάλυψε γεμάτη υπερηφάνεια στα social media.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας αυτή την ξεχωριστή ημέρα ήταν ο πολυαγαπημένος γιος της, Ανδρέας Καρβέλας, ο οποίος είναι πλέον 15 χρονών. Το «παρών» έδωσε βέβαια και ο Νίκος Καρβέλας, με τον οποίο η Αννίτα Πάνια υπήρξε για χρόνια ζευγάρι και τώρα παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.

Ο γνωστός

καλλιτέχνης συνοδευόταν από την σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου. Αυτή είναι μία από τις σπάνιες εμφανίσεις που κάνει το ζευγάρι, αφού έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει μετακομίσει στην Καλαμάτα. Εκεί, μεγαλώνει τον γιο του, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έγινε ενός.

Η Αννίτα Πάνια περιτριγυριζόταν από πρόσωπα που αγαπά και την αγαπούν, συνεπώς πέρασε τα γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο. Η ίδια ανάρτησε αρχικά μια φωτογραφία με τις τούρτες της, ενώ στη συνέχεια ένα σπάνια οικογενειακό στιγμιότυπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annita Pania (@annita.pania)

«53 νταν!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας… Εύχομαι ο,τι γουστάρετε να γίνει με τρέλα!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αννίτα Πάνια.

Η Αννίτα Πάνια αγκαλιά με τον γιο της, Ανδρέα Καρβέλα, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει στον μπαμπά του. Στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα ήταν η νυν σύντροφός του και μητέρα του ενός έτους γιου του, Έλενα Φερεντίνου.

Διαβάστε ακόμα:

 Ρένα Βλαχοπούλου: Πέθανε ο αδερφός της σε ηλικία 94 ετών

 Ευγενία Δημητροπούλου: «Είχαμε αποφασίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί άσχετα με το αν αποκτούσαμε και βιολογικά»

 Γρηγόρης Αρναούτογλου για την υιοθεσία: «Το έχω ζήσει. Είναι τόσο υπέροχο αυτό το πράγμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα