Απόστολος Γκλέτσος στο Πρω1νό: «Αυτό που έγινε ωφέλησε και τους θύτες γιατί θα μπορούσαν να έχουν πάρει μια ζωή»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στο Πρω1νό και αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo, σχολίασε τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μίλησε για τη θεατρική παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης, όμως απέφυγε να πει κάτι για τη νέα σχέση του.

Σχετικά με το κίνημα #Metoo, ο Απόστολος Γκλέτσος

δήλωσε: «Ήταν ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει σίγουρα υπέρ των θυμάτων αλλά τελικά και υπέρ αυτών των ανθρώπων γιατί που θα φτάνανε. Και αυτούς τους ωφέλησε γιατί θα μπορούσαν να φτάσουν σε κάτι χειρότερο, όπως να έχουν πάρει μια ζωή. Μέσα στην τρέλα τους, μέσα σε αυτό το απίστευτο πράγμα που συνέβη μέσα στο κρανίο τους, θα μπορούσαν ακόμα και από λάθος να έχουν φτάσει και σε αυτό».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε: «Δεν θα τον κρεμάσουμε, κανέναν δεν θα κρεμάσουμε. Υπάρχει μια συνθήκη για να μπορέσουμε να ζήσουμε και αυτή λέγεται κοινωνία, που έχει νόμους. Ό,τι πει η δικαιοσύνη».

Πριν από μερικές ημέρες, ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέβασε μέσα στις φυλακές την πρώτη θεατρική παράστασή του, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε χαρακτηριστικά γι’ αυτή την κίνηση: «Οι φυλακές δεν είναι μόνο τιμωρία, είναι και τιμωρία. Εφόσον το προβλέπει το σωφρονιστικό σύστημα, βεβαίως και να κάνει θεατρική παράσταση».

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή του και τη νέα σχέση του, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο: «Δεν θέλω να σας πω κάτι γι’ αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε αποφασίσει να μας βγάλει από τη ζωή του και να μην μας ξαναμιλήσει»

Full in love ο Σπύρος Νικολαΐδης: Δείτε την κούκλα σύντροφο του ηθοποιού από τη “Γη της Ελιάς”!

Επίθεση με βιτριόλι: Ο άγνωστος διάλογος της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την κατηγορουμένη στη δίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα