Chloé Eau de Parfum Naturelle: Το νέο άρωμα του Οίκου είναι 100% φυσικό – και είναι υπέροχο!

Έχοντας βάλει την υπογραφή του σε αρώματα που αγαπήθηκαν τόσο ώστε πλέον να θεωρούνται iconic, ο οίκος Chloé υπογράφει μια νέα δημιουργία που εκφράζει το πνεύμα της εποχής: επιστροφή σε μια αγνή και απλή φόρμα, αυθεντικά αισθησιακή, κομψή αλλά και με θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Καθώς μια φυσικής προέλευσης φόρμουλα «απαιτεί» μια περιορισμένη λίστα συστατικών, η σύνθεση θα μπορούσε να θεωρηθεί πραγματικό επίτευγμα. Το νέο Chloé Eau de Parfum Naturelle είναι ένα

vegan woody rose ελιξίριο, με αρωματικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης, οινόπνευμα φυσικής προέλευσης και νερό. Δεν περιέχει φίλτρα ή τεχνητό χρώμα – μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά επιλεγμένα με προσοχή.

Έμβλημα του signature αρώματος Chloé ήταν πάντα ένα φρέσκο, πολύπλευρο, μοναδικό τριαντάφυλλο και αυτό δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί και στην καρδιά του νέου αρώματος, που υπογράφει ο σπουδαίος αρωματοποιός Michel Almairac. Παρόν στην πιο ευγενή μορφή του, το τριαντάφυλλο του Chloé Eau de Parfum Naturelle καλλιεργείται σε μια οργανική φάρμα στη Βουλγαρία. Εκτός από το τριαντάφυλλο, πολλά ακόμα συστατικά του νέου αρώματος επιλέχθηκαν με προσοχή: τα αιθέρια έλαια κίτρου και νερολί, για παράδειγμα, προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες στο Μαρόκο και την Ιταλία.

Η πολύτιμη εσάνς του ενώνεται με το νερολί σχηματίζοντας ένα βελούδινο μπουκέτο που αναδεικνύει τη ζωηρή φρεσκάδα από κίτρο και  μπουμπούκια φραγκοστάφυλλου. Η αισθησιακή floral αύρα από absolute απαλής, ηλιόλουστης μιμόζας φλερτάρει με την χαρακτηριστική ένταση του κέδρου στη βάση του αρώματος – μια εκλεπτυσμένη, ξυλώδης υπογραφή που χαρίζει διαρκεια στο άρωμα.

Με τις καθαρές και κυματιστές γραμμές του, εμπνευσμένες από τις ακτίνες του ήλιου, το μπουκάλι Chloé είναι εμβληματικό. Σήμερα, έρχεται σε μια φρέσκια, ιδανική για τον χαρακτήρα του, απόχρωση του πράσινου-γκρι – που εμφανίζεται στο εξωτερικό κουτί καθώς και στην κορδέλα που αγκαλιάζει το λαιμό του μπουκαλιού. Το εμβληματικό αυτό μπουκάλι επανερμηνεύεται έτσι ώστε να έχει μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, χάρη στα ανακυκλωμένα υλικά: Το 25% του γυάλινου μπουκαλιού και το 100% του πολυεστέρα στην κορδέλα κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά, τα οποία αποτελούν επίσης το 40% της χάρτινης συσκευασίας.

«Η φύση μου, η δύναμή μου» είναι το σύνθημα της μοντέρνας γυναίκας Chloé, την οποία ενσαρκώνει ιδανικά η Βρετανίδα ηθοποιός Lucy Boynton, στην καμπάννια του νέου αρώματος. Είναι μια γυναίκα που νιώθει ανανεωμένη και ελεύθερη, που εκτιμά τις βασικές αξίες, βυθισμένη σε ένα φυσικό κόσμο διανθισμένο με δύναμη και ενέργεια. Σε ένα χαρακτηριστικό ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, αποτυπώνεται ποιητικά η συμβίωση με το περιβάλλον, όταν η  αυθόρμητη ηρωίδα σκαρφαλώνει στην κορυφή του εμβληματικού δέντρου της – ένα αφοπλιστικά φυσικό πορτρέτο, ένα φυσικό άρωμα που θέλεις να σε αγκαλιάζει όλη μέρα!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Billie Eilish: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έβαψε τα μαλλιά της ξανθά

Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ σου να μην είναι βαρύ και να έχει έξτρα διάρκεια

Skinny φρύδια: Επιστρέφει η τάση που θέλουμε να ξεχάσουμε;

Keywords
Τυχαία Θέματα