Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν να είσαι ήδη σε διακοπές

Αυτό το καλοκαίρι είναι σίγουρα διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ο κορονοιός μας έκανε όλους να γίνουμε πιο σκεπτικοί και να προβληματιστούμε σχετικά με το μέλλον και τα σχέδια που είχαμε για το καλοκαίρι. Είτε τελικά μείνεις στην πόλη είτε φύγεις για λίγες μέρες σε κάποιο νηδί υπάρχουν κάποια ρούχα και αξεσουάρ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση ώστε να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε διακοπές, όπου και αν είσαι.

#1. Bucket hat

+ ψάθινη τσάντα
Τα δύο αυτά αξεσουάρ είναι άκρως καλοκαιρινά και συνήθως τα φοράμε περισσότερο στις διακοπές μας. Φέτος το καλοκαίρι, αν μείνεις στην πόλη μπορείς και πάλι να τα φορέσεις και να νιώσεις σαν να είσαι σε διακοπές.

#2. Ρούχα με έντονα prints και χρώματα
Aν ήσουν διακοπές θα φόραγες τα πιο χρωματιστά και printed ρούχα. Κάνε το ίδιο και τώρα, και ας μην είσαι σε διακοπές, και φόρεσε ρούχα με χρώμα και ένταση.

View this post on Instagram

Be your own rainbow! My fave Sj x @billabongwomens dress is BACK IN STOCK! yay! link in bio!

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on May 5, 2020 at 10:10am PDT

#3. Oversized floral φορέματα
Tα άνετα φορέματα με έντονα prints θα σου κρατήσουν επίσης τέλεια συντροφιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Rocky Barnes επιλέγει ένα πολύ κομψό και fun φόρεμα που την κάνει να νιώθει πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη.

View this post on Instagram

Major flower power excited to kick off summer as part of #hmleague @hm #HMxMe #sponsored @matt_coop

A post shared by R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes) on Jun 25, 2020 at 10:58am PDT

#4. Οτιδήποτε σε κίτρινο
Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα posts το κίτρινο χρώμα κυριαρχεί και αυτή τη σεζόν και κάνει θραύση. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις που θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας όλους τους καλοκαιρινούς μήνες.

#5. Λευκό παντελόνι (τζιν ή υφασμάτινο)
Το λευκό παντελόνι είναι ένα από τα λίγα παντελόνια που συνήθως βάζουμε στη βαλίτσα των διακοπών. Φόρεσέ το σε καθημερινή βάση και πρόσθεσε αν θέλεις ένα tie dye μπλουζάκι για να νιώσεις ακόμα πιο…καλοκαιρινή.

View this post on Instagram

Super fresh

Keywords
Τυχαία Θέματα