Αποκλειστικά στο Πρω1νό: Η απάντηση του Δημήτρη Σκουλού για την κόντρα Καγιά – Παπαγεωργίου

Ο Δημήτρης Σκουλός θα καθίσει για ακόμα μια φορά στη θέση του κριτή του GNTM.  Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων του νέου κύκλου ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Πρωινού και στην Μαίρη Αρώνη.

Ανάμεσα σε άλλα, γνωστός φωτογράφος μίλησε και για την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM, αλλά και για την κόντρα της Ηλιάνας με την Βίκυ Καγιά.

“Δεν έχουμε μίντινγκ, ούτε γύρισμα, έχουμε κάτι άλλο υγειονομικού ενδιαφέροντος. Είναι πιο ενδιαφέρον. Θα έχει διαφορετικά πράγματα. Έχουμε αγόρια – κορίτσια. Τελείως διαφορετικό πράγμα. Κάτι καινούριο και για εσάς και για εμάς. Δεν θα είναι μαζί μας η Ηλιάνα και η Έλενα. Είναι φίλες μου. Θα ήθελα να είναι κοντά μου γιατί τις ξέρω πολλά χρόνια. Δηλαδή, με την Έλενα Χριστοπούλου δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια. Αλλά οκ, όλα καλά, πάμε για άλλα.”

Όσο για το αν υπήρχε κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκιες, ο κριτής του GNTM απάντησε:

“Αυτά είναι δικά τους. Δεν τα ξέρω εγώ. Με εμένα ήταν μια χαρά και η Βίκυ και η Ηλιάνα. Δε ξέρω τι κάνουν, αλλά νομίζω μια χαρά. Αλλά σε κάθε δουλειά δεν υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα; Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν πήρα χαμπάρι κάτι. Στα γυρίσματα ήταν μια χαρά. Από εκεί και πέρα πίσω με δουλειές δεν ξέρω τι έγινε. Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω και εγώ. Το καλοκαίρι θα κάνουμε φουλ γυρίσματα, αλλά δεν με πειράζει. Δυο μήνες καραντίνα κάναμε διακοπές”.

Δείτε όλα όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Η αποκάλυψη στο Πρω1νό για τη συγκατοίκηση και τα χρήματα από το Silver Award του Masterchef

Η απόλυτη ανατροπή στο GNTM: Δείτε ποια είναι η τέταρτη κριτής!

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Η απάντηση του Σταύρου Βαρθαλίτη στο σχόλιο του Άκη Πετρετζίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα