Αποκάλυψη από τον Κώστα Παπαδόπουλο: «Εγώ έχω δει μέχρι και χειροδικία πάνω στον Μάριο»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» και σχολίασε όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο στο «Survivor All Star», ενώ έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε για τον Μάριο Πρίαμο και το πώς ένιωσε, όταν αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο με την Καρολίνα Καλύβα, ενώ έξω υπήρχε σχέση και με την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Παπαδόπουλος υποστήριξε πως είδε χειροδικία επάνω στον Μάριο

Πρίαμο.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να πω κάτι που έχει γίνει. Έχει γίνει ένας πολύ δυνατός καυγάς. Έχω δει και χειροδικία επάνω στον Μάριο από γυναίκα. Δεν μπορώ να αναφερθώ τόσο πολύ. Είναι πάρα πολύ έντονες οι στιγμές», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε: «Η Ελευθερία αντέδρασε πάρα πολύ. Για αυτό όταν κάποιος είπε ότι είστε στο δάσος και φιλιέστε, εγώ δεν το πίστεψα αυτό. Άλλο να συναντιούνται κι άλλο να φιλιούνται».

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Κωνσταντίνος Αρτσίτας τόνισε πως η χειροδικία δεν έχει καταγραφεί από τις κάμερες και δεν έχει μεταδοθεί τηλεοπτικά, ο Κώστας Παπαδόπουλος συμφώνησε, λέγοντας: «Δεν είναι καταγεγραμμένη η χειροδικία, δεν ισχύει».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

 Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη

 Ελευθερία Ελευθερίου: Κινείται νομικά κατά του Σπύρου Μαρτίκα

Keywords
Τυχαία Θέματα