Αποκάλυψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο»

Το πρωί της Πέμπτης (16/02), στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ για τις εργασίες που γίνονται αυτές τις μέρες στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για το μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/2 για τις 40 ημέρες που έχει «φύγει» από τη ζωή.

Με αφορμή αυτό το θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τα μέλη της ομάδας της στο πάνελ αν έχουν οικογενειακό τάφο.

Τότε πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είπε: «Εγώ έχω οικογενειακό τάφο, στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας. Κάτω έχει οστεοφυλάκιο. Είναι διώροφο

και ανεβαίνεις με σκαλίτσες επάνω. Όποτε πήγαινα, έλεγα ότι θα έχω τον Πατραϊκό κόλπο από κάτω ως νεκρός».

Αμέσως μετά, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον παρουσιαστή αν όταν «φύγει» από τη ζωή επιθυμεί να αποτεφρωθεί όπως ο αδελφός του, Θάνος.

«Να καώ; Με τη θέα που έχει, όχι ότι πιστεύω πως θα βλέπω, αλλά σαν εικόνα, δηλαδή θέλει κάποιος να έρθει, είναι καταπληκτικός ο χώρος. Τα νεκροταφεία δε μου είναι τόσο οικεία, αλλά ούτε και τρομακτικά γιατί είναι το αναπόστατο κομμάτι της ζωής μας, εκεί θα καταλήξουμε.

Το αστείο είναι ότι εγώ, είμαι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος, ο θείος μου είναι επίσης Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος οπότε έχω δει τον τάφο μου με oνοματεπώνυμο», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η εξέταση που έκαναν στον νεογέννητο γιο τους – Το μήνυμα στα social media

Μυρτώ Αλικάκη σε Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλο: «Παιδιά, πάτε καλά; Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα και με βασάνιζε καιρό»

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω κάνει botox γιατί μου αρέσει να…»

Keywords
Τυχαία Θέματα