Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η εξέταση που έκαναν στον νεογέννητο γιο τους – Το μήνυμα στα social media

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας εδώ και μερικές εβδομάδες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Το μωράκι τους γεννήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου και από τότε η ζωή των δυο γονιών άλλαξε προς το καλύτερο. Πλέον, η influencer και ο παρουσιαστής βρίσκονται στο σπίτι τους στην Αθηνά και απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με το μικρό τους πιράνχας, όπως τους αρέσει να αποκαλούν τον μπέμπη τους.

Οι δυο τους είναι λάτρης των social media

και από τότε που ήρθε στη ζωή ο γιος τους έχουν μοιραστεί πολλές φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστή εκείνον.

Μάλιστα, σήμερα (16/02) το μεσημέρι το ζευγάρι πήγε τον μικρό για εξετάσεις. Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε η Ιωάννα Τούνη στη σχετική ανάρτηση της στο Instagram, του έκαναν βιοσυντονισμό, ώστε να γλιτώσουν τους κολικούς που ταλαιπωρούν τα μωράκια.

Λίγα λόγια για τον βιοσυντονισμό.

Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας.

Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη (ξύλο, γυαλί, μάρμαρο, χρυσός, κύτταρο, ιστός, όργανο) εκπέμπει τις δικές του μοναδικές ταλαντώσεις. Οι ταλαντώσεις αυτές μετριούνται σε χέρτζ (Hz) και ποτέ δεν συμπίπτουν μεταξύ τους για 2 διαφορετικά υλικά.

Ο βιοσυντονισμός απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 3 χρονών έως και 100+. Χρησιμεύει πολύ στην καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού μας (ανοσοποιητικό, ουροποιητικό, λεμφικό, καρδιαγγειακό κ.α.). Συντονίζει ολόκληρο τον οργανισμό μας να λειτουργεί καλύτερα. Επαναφέρει τις υγιείς συχνότητες των κυττάρων και των οργάνων με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία αυτών μεταξύ τους και έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της διάθεσης, της ενέργειας, της ψυχολογίας, του ύπνου, της μεταβολικής δραστηριότητας και άλλων βασικών για την ποιότητα της καθημερινής ζωής μας λειτουργιών.

Διαβάστε επίσης:

Μυρτώ Αλικάκη σε Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλο: «Παιδιά, πάτε καλά; Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα και με βασάνιζε καιρό»

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω κάνει botox γιατί μου αρέσει να…»

Ξεσπά παίκτρια του «My Style Rocks»: «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που μου γράφουν ότι ο Δημήτρης Σκουλός μού φέρεται απαίσια»

Keywords
Τυχαία Θέματα