Αποκάλυψη από παίκτρια του My Style Rocks: “Το στούντιο στήθηκε μια ώρα πριν βγούμε για γύρισμα”

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στη Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε η Βασιλική Ρούσσου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο My Style Rocks. Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και μάλιστα, έκανε μια απίθανη αποκάλυψη για το στήσιμο του στούντιο.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Πώς πήρες την απόφαση να ξεκινήσεις να ασχολείσαι επιχειρηματικά με τη μόδα;

Από πολύ μικρή έφτιαχνα πράγματα που αγαπούσα μαζί με τη μαμά μου: κοσμήματα, ρούχα, ενώ κάναμε μεταποιήσεις. Μόλις τελείωσα το Παιδαγωγικό, είχα βλέψεις να φύγω στην Αμερική για να κάνω το επόμενο βήμα στο μόντελινγκ. Όμως ξύπνησα μια μέρα και είπα «Όχι, θα κάτσω και θα ανοίξω εταιρεία στην Ελλάδα». Στα 21 μου ξεκίνησα με το δικό μου brand, το Marivee. Πολύ σύντομα διάφορα καταστήματα άρχισαν να μου ζητούν να συνεργαστούμε. Εκείνη την εποχή τα social media δεν είχαν την ίδια δυναμική, με αποτέλεσμα η διαφήμιση στο Instagram να μην έχει την ίδια απήχηση. Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Πώς ήρθε στη ζωή σου το My Style Rocks;

Μου είχαν κάνει την πρόταση πέρσι. Δεν είχα ιδέα τι είναι, κάποιες κοπέλες γνώριζαν από άλλες χώρες τι συμβαίνει. Επειδή είχα την εταιρεία μου και δουλεύω χρόνια στο χώρο της μόδας, αρχικά σκέφτηκα το ρίσκο μιας τέτοιας επιλογής. Φοβόμουν μη φανεί προς τα έξω trash. Ξεκινήσαμε και θυμάμαι πως δεν καταλαβαίναμε τι συμβαίνει. Το στούντιο στήθηκε μία ώρα πριν βγούμε για γύρισμα. Τις πρώτες μέρες η κριτική επιτροπή δεν είχε καν ακουστικό στο αυτί. Είπα το «ναι» για να ζήσω το ρίσκο.

Διαβάστε ακόμη:

Άλλος άνθρωπος γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μετά την απώλεια 40 κιλών!

Keywords
Τυχαία Θέματα