Αποχώρησε η Σουζάνα από το Greece’s Next Top Model 2!

Άγνωστες λέξεις βγαλμένες από την ιστορία τέχνης, οδήγησαν τα κορίτσια του GNTM στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για μια ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης. Τα 16 υποψηφία top models οπτικοποίησαν το όραμα του Άγγελου Μπράτη, καθώς κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε “bratis girls” και να παρουσιάσουν τη νέα

του συλλογή.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος εμφανίστηκε για να προσθέσει ένα ακόμα ζητούμενο στη δοκιμασία: μετά το catwalk τα κορίτσια παρουσίασαν τα ρούχα μιας 2ης συλλογής, αποκλειστικά σχεδιασμένης για το GNTM, μέσα από μια κινησιολογική fashion performance.

Το show ξεκίνησε παρουσία των 4 κριτών και της Έλενας Χριστοπούλου και η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη. Η φωτογράφιση, που ακολούθησε από τον φωτογράφο Kostas Sapi, ανέτρεψε  τα δεδομένα αλλά και την ψυχολογία των κοριτσιών, ιδίως μετά τη ανακοίνωση του πιο πολυπόθητου αβαντάζ, μέχρι στιγμής.

Στο πλατό, η κριτική δεν ήταν η αναμενόμενη και πολλές διαγωνιζόμενες ήρθαν προ εκπλήξεων. Ανάμεσα σε αυτές και η Σουζάνα, η οποία δεν τα πήγε καθόλου καλά ούτε στην πασαρέλα, αλλά ούτε και στην φωτογράφηση. Οι κριτές του ριάλιτι αποφάσισαν πως η παίκτρια με το εντυπωσιακό σώμα αποχωρεί από το σπίτι του ριάλιτι. Φανερά συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριες της.

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Oct 29, 2019 at 2:48pm PDT

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: “Γι’ άλλη μια φορά έδειξαν το πόσο πολύ πιστεύουν την Κάτια και την αποθεώνουν φυσικά” 

Η μητέρα του Άγγελου Μπράτη στο Greece’s Next Top Model 2-Δείτε για ποιο λόγο εμφανίστηκε! 

Κατερίνα Δαλάκα: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο! 

Keywords
Τυχαία Θέματα