Τα καλύτερα top coats για εσάς που κάνετε το μανικιούρ μόνες στο σπίτι

Αρκετές από εσάς καταφέρνετε να κάνετε καταπληκτική δουλειά με το μανικιούρ σας μόνες στο σπίτι. Οι επισκέψεις σας στη nail artist περιορίζονται στις εξαιρετικές περιστάσεις ή στις γιορτές. Έχουμε να σας πούμε πως είμαστε πολύ περήφανες για εσάς μιας και βλέπουμε πως κάνετε πολύ καλή δουλειά ακόμη και nail art που θα ζήλευαν και οι επαγγελματίες.

Για όσες πάλι έχουν ξεκινήσει τώρα την προσπάθεια τα βασικά βήματα σας τα έχουμε αναφέρει αρκετές φορές από εδώ. Τα τρία βασικά προϊόντα που πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν στο νεσεσέρ σας είναι το

base coat, το top coat και ένα λαδάκι ενυδάτωσης γα την περιοχή γύρω από τα νύχια. Εκείνο βέβαια που θα κάνει το μανικιούρ σας να παραμείνει λαμπερό και στη θέση του για μέρες είναι το top coat και θα πρέπει να έχετε το καλύτερο ακόμη κι αν το μανικιούρ σας επιμελείται η nail artist. Άλλωστε το πιθανότερο είναι μέχρι το επόμενο ραντεβού σας να έχει θαμπώσει το χρώμα και ίσως να έχει ξεθωριάσει στις άκρες. Και δεν θέλετε κάτι τέτοιο, σωστά;

Εμείς λοιπόν βρήκαμε τα καλύτερα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας beauty κατάστημα και να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

OPI Nail Envy Nail Strengthener: Ακόμη κι αν τα νύχια σας είναι λεπτά και σπάνε δεν πρέπει να ανησυχείτε καθόλου. Με το συγκεκριμένο προϊόν θα τους χαρίσετε δύναμη και παράλληλα λάμψη και διάρκεια στο χρώμα.

Nails INC Laquer Lock Extreme Long Wear Top Coat: Κλειδώνει το χρώμα και το κρατά στη θέση του για 14 μέρες!

Chanel Le Gel Top Coat Longwear Top Coat: Φροντίζει τα  νύχια σας και αφήνει ένα στρώμα λάμψης. Παράλληλα έχει μία από τις πιο chic συσκευασίες ever.

YSL La Laque Couture Quick Dry: Ενυδατώνει τα νύχια, προστατεύει το χρώμα και παράλληλα βοηθά ώστε να στεγνώσει γρήγορα το βερνίκι νυχιών.

Essie Gel Couture Top Coat: Προστατεύει τα νύχια από το ξεφλούδισμα και χαρίζει εφέ gel.

Korres Gel Effect Nail Colour Top Coat: Χαρίζει λάμψη και διάρκεια στο χρώμα.

Κεντρική photo: Georgie Hunter/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα φον ντε τεν ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας

Ο κότσος της Jennifer Lopez, στην τελευταία της εμφάνιση, αξίζει βραβείο και πρέπει να δείτε το λόγο

Keywords
Τυχαία Θέματα