Από το κλασικό κόκκινο μέχρι το μπλε -Δείτε τα κραγιόν που κολακεύουν τις επιδερμίδες με θερμούς υποτόνους

Το κραγιόν είναι το αγαπημένο σας προϊόν μακιγιάζ και στο νεσεσέρ σας υπάρχει ολόκληρη συλλογή. Οι make up artists κατά καιρούς σας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές όσο αφορά τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν αλλά και τον σωστό τρόπο εφαρμογής. Τον τελευταίο καιρό ακούσατε και μάθατε πολλά και για τους υποτόνους της επιδερμίδας που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο όσο αφορά τα χρώματα που σας κολακεύουν.

Οι επιδερμίδες με θερμούς υποτόνους είναι εκείνες που μαυρίζουν εύκολα, της ταιριάζουν τα χρυσά κοσμήματα και οι φλέβες έχουν περισσότερο πράσινο παρά μπλε

χρώμα. Δεν έχει να κάνει με τον τόνο της επιδερμίδας αφού για παράδειγμα τόσο η Nicole Kidman όσο και η Kim Kardashian ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Όσο αφορά το μακιγιάζ τα έντονα χρώματα κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει και οι γήινοι τόνοι προσφέρουν ένα chic αποτέλεσμα. Στα χείλη οι πρωτότυπες αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα στις συγκεκριμένες επιδερμίδες. Από κλασικό κόκκινο μέχρι μπλε είναι τα χρώματα που χαρίζουν απίθανο look γιορτινό και μη.

Εμείς βρήκαμε τα πιο εξεζητημένα. Εσείς, δεν έχετε παρά να τολμήσετε.

Urban Decay Vice Lipstick, Heroine: Ιδιαίτερο, πολύ σκούρο μπλε που θα κάνουν τα βλέμματα να πέσουν στα χείλη σας.

L’Oreal Paris Rouge Signature Lip Stain, I Am Worth It: Κόκκινο, υπέροχο, κλασικό και αιώνιο κόκκινο. Το συγκεκριμένο παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

Tom Ford Lip Spark, Surge: Δεν υφίσταται γιορτινή περίοδος χωρίς χρυσό, shimmer και super λαμπερό χρώμα στα χείλη.

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour, Young Attitude: Βαθύ πράσινο χρώμα και βελούδινο τελείωμα. Είναι πράγματι πρωτότυπο χρώμα που το έχετε συνηθίσει στο μανικιούρ. Πιστέψτε μας όμως είναι το ίδιο υπέροχο και στα χείλη.

Shiseido VisionAiry Gel Lipstick, Cherry Festival: Κατάλληλο για όσες αγαπάτε το καθαρό και πολύ έντονο κόκκινο χρώμα.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Paint Lip Color, Underfeated: Sexy μοβ και σκοτεινό. Είναι το αγαπημένο προϊόν και απόχρωση της Rihanna και αυτό λέει πολλά.

Κεντρική  photo: Lisa Maree Williams/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Οι αδερφές Kardashian λανσάρουν τα νέα τους αρώματα και οι fans δεν ξέρουν ποιο να διαλέξουν

Τα ωραιότερα και πιο εύκολα hairstyles του Φθινοπώρου

Keywords
Τυχαία Θέματα