Απίστευτο ξέσπασμα από τη Miley Cyrus για τις φήμες περί απιστίας!

Οριστικό είναι όπως φαίνεται το τέλος του γάμου της Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth. Ως αιτία για τον χωρισμό των Cyrus – Hemsworth, μετά από 7 μήνες γάμου και 10 χρόνια συνολικά που ήταν μαζί , οι φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με την Kaitlynn Carter.

View this post on Instagram

Daddy & Mommy

A post shared by

Miley Cyrus (@mileycyrus) on May 7, 2019 at 8:56am PDT

Ωστόσο, η Miley Cyrus ξέσπασε μέσω των social media αναφέροντας πως μπορούν να της προσάψουν πολλά, καθώς έχει κάνει πολλά όλα τα χρόνια που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ψεύτρα δεν υπήρξε ποτέ.

“Μπορώ να δεχτώ πως η ζωή που έχω επιλέξει σημαίνει ότι πρέπει να ζω εντελώς ανοιχτή και διάφανη μπροστά στους θαυμαστές μου που αγαπώ και το κοινό πάντοτε. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι να μου λένε πως ψεύδομαι για να καλύψω ένα έγκλημα που δεν έχω κάνει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν είναι μυστικό ότι μου άρεσαν τα πάρτυ στην εφηβεία και στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 20 μου. Δεν έχω μόνο καπνίσει μαριχουάνα, αλλά έχω υπάρξει και υποστηρίκτρια της, έχω πειραματιστεί με τα ναρκωτικά, το μεγαλύτερο μου hit μέχρι τώρα λέει για χορό με MDMA και σνιφάρισμα γραμμών στο μπάνιο. Τα έκανα θάλασσα και απάτησα σε σχέσεις όταν ήμουν μικρή. Έχασα ένα τεράστιο συμβόλαιο στη Walmart στα 17 μου επειδή κάπνισα bong. Με πέταξαν έξω από ξενοδοχείο στην Transylvania επειδή αγόρασα στον Liam μια τούρτα σε σχήμα πέους για τα γενέθλια του και την έγλειψα, έκανα κούνια ολόγυμνη σε μπάλα κατεδάφισης και υπάρχουν για πιθανότατα περισσότερες γυμνές μου στο internet από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στην ιστορία.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν ο Liam και εγώ τα βρήκαμε, το εννοούσα και ήμουν αφοσιωμένη σε εκείνον. Δεν υπάρχουν μυστικά να αποκαλυφθούν εδώ. Έχω μάθει από κάθε εμπειρία στη ζωή μου. Δεν είμαι τέλεια, δεν θέλω να είμαι, είναι βαρετό. Μεγάλωσα μπροστά σας, αλλά η ουσία είναι ότι ωρίμασα. Μπορώ να παραδεχτώ πολλά πράγματα, αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ πως ο γάμος μου τελείωσε εξαιτίας απιστίας. Ο Liam και εγώ ήμασταν μαζί για μια δεκαετία. Το έχω πει ξανά και παραμένω αλήθεια, τον αγαπώ τον Liam και θα τον αγαπώ πάντα. Αλλά αυτή τη στιγμή έπρεπε να πάρω μια υγιή απόφαση για εμένα και να αφήσω μια προηγούμενη ζωή πίσω. Είμαι πιο υγιής και χαρούμενη από ότι έχω υπάρξει πολύ καιρό. Μπορείτε να πείτε ότι είμαι πολλά, αλλά δεν είμαι ψεύτρα. Είμαι περήφανη που μπορώ να πω ότι είμαι απλώς σε μια διαφορετική φάση από εκείνη που ήμουν πιο νέα.”, ανέφερε στα social media η τραγουδίστρια.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 22, 2019 at 12:47pm PDT

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Φουρέιρα: Θα γίνει ξανά θεία!

Βαρύ πένθος για Κέλλυ Κελεκίδου και Νίκο Κουρκούλη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου… αυτοτρολάρεται λίγο πριν τον νέο κύκλο του GNTM!

Keywords
Τυχαία Θέματα