Απίστευτο σκηνικό στο The Booth! Κάλεσε ο σύντροφος της Μουτίδου και τον μπέρδεψε με τον πρώην της!

Γεμάτο αναπάντεχα τηλεφωνήματα το The Booth το μεσημέρι της Πέμπτης. Η Σοφία Μουτίδου δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που την τάραξε, καθώς η φωνή του κυρίου κάτι της θύμιζε.

Συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου τον πέρασε για έναν πρώην σύντροφό της, τον Αντώνη.

«Α, είσαι ίδιος με τον Αντώνη που τα είχα! Μου κόπηκαν τα πόδια λίγο», σχολίασε η ηθοποιός.

Ωστόσο εκείνος ανέφερε ότι λέγεται Γιώργος και έχει ως χόμπι το ψάρεμα με τους φίλους του, μονάχα που εκείνοι ως πιο δεινοί ψαράδες τον αφήνουν συνεχώς μέσα στην βάρκα και εκείνος δεν μπορεί άλλο κάτω από τον

καυτό ήλιο του καλοκαιριού.

Η ηθοποιός του πρότεινε κάποιες λύσεις, αλλά άκρη δεν βρέθηκε. Όταν όμως έκλεισαν το τηλέφωνο, οι συμπαρουσιάστριές της επέμεναν ότι ο “Γιώργος” την ήθελε.

«Ξεκάθαρα σε ήθελε, Σοφία μου, ξεκάθαρα. Παιδιά, εγώ δεν ξέρω… Νομίζω ότι ήθελε την Σοφία αυτός ο κύριος. Ποιος Αντώνης νόμιζες πως είναι παιδί μου; Σε βλέπω, μετά από εδώ, θα γίνει ένας χαμούλης στο σπίτι», σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αφού είχε καταλάβει ποιος μίλησε με την Σοφία Μουτίδου.

«Εντάξει, τέλοσπαντων, ήταν ο σύντροφος μου και δεν το ήξερα! Στην αρχή δεν το κατάλαβα. Το κατάλαβα μετά από λίγο και πιο πολύ από το άγχος του» αποκάλυψε στη συνέχεια η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε τι έγινε στον αέρα:

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο του με τη Λένα Δροσάκη

Σίσσυ Χρηστίδου: Με μπικίνι μετά την απώλεια των κιλών!

Σάστισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με το τηλεφώνημα στο The Booth!

Keywords
Τυχαία Θέματα