DIY: Ονομάζεται carousel braid και είναι εντυπωσιακή και πανεύκολη!

Οι πλεξούδες είναι οι μεγάλες αδυναμίες σας. Και δικές μας επίσης. Αυτός είναι ο λόγος που σας έχουμε συστήσει εδώ και καιρό την braid expert @annalovesbraids, η οποία έχει έναν από τους πιο δημοφιλής λογαριασμούς στο Instagram και ειδικεύεται σε αυτές.

Οι περισσότερες δείχνουν δύσκολες και περίτεχνες αλλά στην πραγματικότητα είναι πανεύκολες. Αρκεί να κάνετε πρακτική. Και ξέρουμε πως κάνατε πολλές πρόβες κατά τη διάρκεια της καραντίνας και του εγκλεισμού σας στο

σπίτι, με αποτέλεσμα να έχουν λυθεί τα χέρια σας πλέον.

Σήμερα σας έχουμε μία ακόμη τέλεια πρόταση. Ονομάζεται carousel braid και είναι κατάλληλη για εσάς που έχετε μακριά μαλλιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε με προσοχή το video που ακολουθεί.

Μπορείτε να την υιοθετήσετε τόσο στο γραφείο όσο και το weekend που έρχεται, στις βόλτες σας στην πόλη ή στις διακοπές σας -αναφερόμαστε στις πιο τυχερές από εσάς – σε ένα πανέμορφο ελληνικό νησί.

Σύμφωνα με τη hairstylist θα χρειαστείτε μόλις 5 λεπτά. Ναι, κι όμως! Δείτε προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί και αντιγράψτε τις κινήσεις! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 15 Ιούλ, 2020 στις 11:13 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Τα δύο αντηλιακά προϊόντα προσώπου-ήρωες που πρέπει να βρεθούν στο νεσεσέρ σας asap

5 προϊόντα που αφαιρούν εύκολα και γρήγορα το αδιάβροχο μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα