Απίστευτη “επίθεση” κατά της Τατιάνας Στεφανίδου: “Το ξέρεις και εσύ ότι είσαι ένα τίποτα…”

Τις προηγούμενες ημέρες, η συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου, Λίλα Σταμπούλογλου, διακωμώδησε τη μακεδονική ενδυμασία του Ρουμλουκιού στον αέρα της εκπομπής. Μάλιστα, σατίρισε τα άτομα που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και που είχαν επιλέξει να φορέσουν Μακεδονικές στολές.

To Epsilon ζητάει δημόσια συγγνώμη για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Η κίνηση της

αυτή και το γεγονός ότι η Τατιάνα Στεφανίδου προέβαλε κάτι τέτοιο μέσω της εκπομπής της, προκάλεσε την οργή αρκετών, οι οποίοι την κατακεραύνωσαν μέσω των social media. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν αρνητικά τα παραπάνω, είναι και ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος μέσω του λογαριασμού το στο Facebook “επιτέθηκε” κατά της Τατιάνας Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής, έγραψε: «Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις και εσύ ότι είσαι ένα τίποτα και καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία και την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά. Κι όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν και το αφεντικό σου ο Ιβάν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε και προκειμένου να σας δουν κ να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς».

Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε ακόμη:

Η Madonna το έχασε; Η νέα σοκαριστική φωτογραφία που ανέβασε την εκθέτει ανεπανόρθωτα!

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Τατουάζ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο – Η πρώτη του ανάρτηση στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα