Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντάει στους επικριτές του για το Τατουάζ και μιλάει για το βιβλίο που ετοιμάζει!

Καλεσμένος στην εκπομπή ΕΔΩ Survivor βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για όλα.

Ο Ντάνος μίλησε για την απόφαση του να δοκιμαστεί στην υποκριτική και απάντησε σε όλους όσοι σχολίασαν αρνητικά την συμμετοχή του στο Τατουάζ:

«Αρχικά το είδα ως πρόκληση και δεν το φοβήθηκα. Είχαμε κάνει συζητήσεις με την παραγωγή και το κάναμε πραγματικότητα, σκεπτόμενος ότι είναι μεγάλη ευθύνη ότι βρίσκεται το σήριαλ στη θέση που βρίσκεται. Θα προστατευθούμε αναλόγως, για να προσφέρω και εγώ και να ανταποκριθώ αναλόγως», ανέφερε, ενώ τόνισε: «Οι κριτικές είναι για την κίνησή μου και όχι για το αποτέλεσμα. Όμως η κίνηση δεν έγινε για να πάρω τη θέση κάποιου ηθοποιού, αλλά για να δω το δικό μου μέλλον».

Τέλος, αποκάλυψε πως ετοιμάζει το δικό του βιβλίο, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα και ενδέχεται να έχει τον εξής τίτλο: «Η ζωή ως τον τελικό». Μέχρι στιγμής δεν μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερα, ωστόσο, αναμένεται να μάθουμε λεπτομέρειες για το βιβλίο τους επόμενους μήνες.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη:

Ευαγγελία Αραβανή: Η κοινή φωτογραφία με τον Νίκο Οικονομόπουλο λίγο πριν την πρεμιέρα του DWTS!

Η Βίκυ Καγιά πήρε εξιτήριο: Οι πρώτες εικόνες έξω από το μαιευτήριο με τον σύζυγο και το νεογέννητο

Keywords
Τυχαία Θέματα