Απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor! Ποιος παίκτης αποχώρησε πριν το τροχαίο;

Τις τελευταίες εβδομάδες οι πληροφορίες για το τι πρόκειται να δούμε στα επεισόδια του Survivor διαρρέουν με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε από πριν τους νικητές της ασυλίας, τους υποψήφιους προς αποχώρηση ακόμα και τα πρόσωπα που φεύγουν από το παιχνίδι.

Πριν το τροχαίο η κατάσταση στο παιχνίδι επιβίωσης έδειχνε πως θα αποχωρούσε ο Ορέστης Τσάνγκ! Την κρίση του τηλεθεατή έρχονταν να επιβεβαιώσουν οι πληροφορίες από διαρροές μέσα από την παραγωγή του Survivor. Τα social

media γέμισαν με post και φωτογραφίες σχετικά με την αποχώρηση του Ορέστη από τους Μαχητές! Παρόλα αυτά στο επεισόδιο της Πέμπτης, λόγω του τροχαίου, που συνέβη στην ομάδα των Μαχητών, δεν πραγματοποιήθηκε αποχώρηση.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι! Σήμερα μέσα από την εκπομπή Happy Day, ο Χάρης Λεμπιδάκης προέβη σε μια αποκάλυψη! Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως από το παιχνίδι αποχώρησε ο Τσανγκ κανονικά, ενώ γυρίστηκε και επεισόδιο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! Λίγες μέρες μετά όμως συνέβη το τροχαίο και έτσι ο Ορέστης Τσανγκ γύρισε στο παιχνίδι επιβίωσης. Μεταξύ άλλων ο Χάρης Λεμπιδάκης τόνισε ότι εξαιτίας του τροχαίου σταματήσαν από την παραγωγή τα γυρίσματα για τέσσερις μέρες.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:
Προημιτελικός Rising Star: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το show;

Απίστευτη αποκάλυψη από Ελληνίδα celebrity: «Έχασα το παιδί»

The post Απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor! Ποιος παίκτης αποχώρησε πριν το τροχαίο; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα