Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 3-9.4.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Με ηρεμία θα ξεκινήσει η εβδομάδα σας, η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα φέρει ισορροπία στις διαθέσεις σας, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις εντάσεις τόσο σε θέματα εργασιακά, όσο και σε ερωτικά. Η Αφροδίτη εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς, τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε σχέσεις,

στόχους και παρελθοντικές αποτυχίες. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε γενναιόδωρες πράξεις, τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας θα προσφέρετε σε πρόσωπα που σας χρειάζονται. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, είναι πολύ πιθανό στα μέσα της εβδομάδας να προκύψει καινούργια ερωτική γνωριμία. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα οργανώσει τις κινήσεις σας, σε θέματα επαγγελματικά αλλά και σε ζητήματα σχέσεων η στάση σας θα είναι μεθοδική, επιτυχία θα βρείτε στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα προσκολληθείτε στο ταίρι σας, θα αφιερώσετε χρόνο στην ερωτική σας σχέση και γενικότερα στην οικογένειά σας. Σε προτεραιότητα βάζετε τις προσωπικές σας σχέσεις, δε θα αφήσετε τα εργασιακά ζητήματα να εξαντλήσουν το διαθέσιμο σας χρόνο. Η στάση σας θα είναι κοινωνική και πρόσχαρη, σε διαφόρων ειδών παρέες θα βρεθείτε, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα φλερτάρετε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Ευνοϊκά θα είναι τα γεγονότα για την εμφάνιση καινούργιου ερωτικού προσώπου στη ζωή σας. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αποφασιστική γίνεται η δράση σας, σε θέματα συμφιλιώσεων και επανασύνδεσης αναλαμβάνετε τα ηνία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, αποφύγετε τις επαγγελματικές συμφωνίες, διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και προνοητικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νοσταλγικούς θα σας κάνει η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο και η είσοδος της αναδρομής Αφροδίτης στους Ιχθείς. Μνήμες θα απασχολήσουν το μυαλό σας, θα θυμηθείτε παλιές σχέσεις, όχι μόνο ερωτικές αλλά και φιλικές. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους συναισθητικά συμπλέγματα, που κατά πάσα πιθανότητα θα μπλοκάρουν τη δράση σας, ωστόσο ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τους πολλούς προβληματισμούς και να ασχοληθείτε με τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, οι τολμηρές σας προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη, καταφθάνουν συναισθηματικές αποκαλύψεις, οι εξομολογήσεις ενός συγκεκριμένου προσώπου θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, ανοίγεται νέος ερωτικός ορίζοντας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, εσείς που προσμένετε επανασύνδεση, οργανώστε τη δράση σας, περάστε σε προτάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι επανένωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο και η είσοδος της αναδρομής Αφροδίτης στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο τον συναισθηματισμό σας, δε θα παρασυρθείτε από ρομαντικές απόψεις, θα είστε σε θέση να αντισταθείτε στην υπερβολική ευαισθησία. Τώρα θα δείτε με άλλο μάτι κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα και την ιδιαίτερη σχέση που έχετε μεταξύ σας, θα καταλάβετε σε ποια σημεία πρέπει να λέτε όχι και σε ποια ναι, πού αξίζει να προσφέρετε τη βοήθειά σας και πού πρέπει να σταματήσετε να δείχνετε τυφλή εμπιστοσύνη. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα νιώσετε δυνατοί να αναλάβετε πρωτοβουλίες, τώρα θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις αποφάσεις που θα πάρετε. Με την Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο, οργανώνεστε σε θέματα εργασιακά, κλείνετε εκκρεμότητες, δε θα απορρίψετε το ενεχόμενο μια καινούργιας επαγγελματικής συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Μέσα στην τωρινή εβδομάδα συναισθηματικές αντιθέσεις θα έχει η συμπεριφορά σας. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα αναζητήσετε ισορροπία, σταθερότητα και ομαλή επικοινωνία, ωστόσο με την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς, θα αλλάξετε γνώμη και στάση απέναντι σε πρόσωπα και θέματα που έχουν βασικό ρόλο στη μελλοντική σας εξέλιξη. Στις συζητήσεις σας ενδεχομένως να αναθεωρήσετε, θα επαναπροσδιορίσετε, ουσιαστικά θα αλλάζετε οπτική γωνία. Με τον Κρόνο στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, σε επαγγελματικά ζητήματα ανασφάλειες και επιφυλάξεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα νιώσετε την ανάγκη να εξακριβώσετε αν τα αισθήματα που νιώθει το ταίρι σας για εσάς είναι αληθινά. Σας δίνω τη συμβουλή να μην παγιδευτείτε σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, δοκιμάστε συναισθηματικά το πρόσωπο που αγαπάτε, θα δείτε πως δε θα σας απογοητεύσει. Η εβδομάδα σας θα κλείσει με διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον ερχομό της αναδρομής Αφροδίτης στους Ιχθείς. Παρελθοντικές καταστάσεις θα έρθουν στη μνήμη σας, παλιές αποτυχίες θα επηρεάσουν τις τωρινές σας αποφάσεις, δε θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παγιδευτεί στα ίδια λάθη, είτε αυτά αφορούν θέματα εμπιστοσύνης, είτε ρίσκου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει τα θετικά και δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα είστε σε θέση να προβάλετε μια προσωπικότητα σταθερή και ολοκληρωμένη. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σάς ωθεί σε αποφασιστικές ενέργειες, σε συνδυασμό με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σας θα καταφέρετε να εξακριβώσετε αισθήματα, προθέσεις και σκοπούς. Στον ερωτικό τομέα, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα έχετε άνοιγμα επικοινωνίας με το πρώην ταίρι σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ρίξετε φως στα σκοτεινά σημεία, καταλήγοντας τελικά σε επανένωση.

ΖΥΓΟΣ

Αρχές της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, ειρηνικές και συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Αποκατάσταση σχέσεων και επαφών θα έχετε με φιλικό ή συγγενικό σας πρόσωπο, που τον τελευταίο καιρό δημιουργήθηκαν μεταξύ σας παρεξηγήσεις. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς, είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε να επιστρέψει στη ζωή σας ερωτικό πρόσωπο, που ο χωρισμός σας είχε προκληθεί από λάθος συμπεράσματα και όχι από έλλειψη αισθημάτων. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, αυθόρμητη, πρόσχαρη και ταυτοχρόνως δυναμική θα είναι η στάση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τους εντόνους προβληματισμούς, αυτή τη φορά δε θα αναλωθείτε ψυχολογικά σε αγχωτικές καταστάσεις. Με τον Κρόνο στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, αρνητικοί θα φανείτε σε ανοίγματα οικονομικού ρίσκου. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, κοινωνική θα κάνει της συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την καλλωπισμένη σας εμφάνιση θα καταφέρετε να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς, συναισθηματικό μπλοκάρισμα θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο οι συνθήκες δε σας επιτρέπουν να απελευθερώσετε ή να εκδηλώσετε τα μεταξύ σας ερωτικά αισθήματα. Ενδεχομένως να πάρετε απόφαση να κλείσετε οριστικά αυτό το αγχωτικό κεφάλαιο ή ίσως να οδηγηθείτε τελικά σε έναρξη κρυφής σχέσης. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα τονώσει την ψυχική σας δύναμη, θα καταφέρετε να φρενάρετε την επιρροή που μέχρι τώρα ασκούσαν επάνω σας πρόσωπα ή ιδεολογικές τοποθετήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, βγαίνει στην επιφάνεια η αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, η έκφρασή σας θα χαρακτηρίζεται από σαφήνεια και ευφράδεια λόγου. Με ανεβασμένη διάθεση θα επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, εντυπωσιακή θα είναι η εικόνα που θα προβάλετε προς τα έξω. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι πολύ πιθανό να απορρίψετε πρόταση επανασύνδεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς και με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα, ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ανικανοποίητοι, επανεξετάζοντας κάποιες καταστάσεις ίσως να νιώσετε πως αυτά που εισπράττετε δεν είναι αρκετά για να μπορέσουν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Στα μέσα της εβδομάδας, αλλαγές θα φέρετε τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις προσωπικές. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη αναστολές και επιφυλάξεις, θα είστε σε θέση να δράσετε δυναμικά, στις συζητήσεις σας τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά. Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο προγραμματίζετε, σχεδιάζετε και περνάτε σε εφαρμογή, οι πράξεις σας θα είναι πολύ καλά οργανωμένες. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να αμφισβητήσετε τις προθέσεις που θα έχει ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, σε δίλημμα θα μπείτε αν θα πρέπει να δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανακατατάξεις θα υπάρξουν στην τωρινή εβδομάδα, αρνητικά κεφάλαια θα κλείσουν, αλλάζετε απόψεις και τακτική αντιμετώπισης. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς, για κάποια συγκεκριμένα θέματα αφήνετε στην άκρη το ρομαντικό συναισθηματισμό, αυτό που θα κυριαρχήσει στις πράξεις σας και στις αποφάσεις σας θα είναι ο ρεαλισμός. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σας ωθήσει να προβάλετε την εικόνα και την προσωπικότητά σας με τρόπο που να μπορεί να εντυπωσιάσει. Στις επαγγελματικές σας επαφές και συζητήσεις στόχος σας θα είναι να υπερισχύσετε και να δείξετε άμεσα ή έμμεσα τη δύναμή σας. Το επιμελημένο σας παρουσιαστικό θα καταφέρει να κερδίσει τα βλέμματα, εσείς οι ερωτικά μόνοι που επιδιώκετε καινούρια γνωριμία, θα βρείτε στόχο. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα σας δείξει το ενδιαφέρον του, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη νέας σχέσης. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι πολύ πιθανό να γυρίσετε την πλάτη στο πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα στην τωρινή εβδομάδα αντιθέσεις θα υπάρξουν στην καρδιά σας, συναισθηματικά αναποδογυρίσματα μπερδεμένη θα κάνουν τη στάση σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα καταλαγιάσει την αντιδραστικότητά σας, ωστόσο η ανάδρομη Αφροδίτη τους Ιχθείς θα φέρει στο μυαλό σας μνήμες και σκέψεις, που θα διαφοροποιήσουν τις αποφάσεις σας, ίσως να αναιρέσετε υποσχέσεις που είχατε δώσει στο παρελθόν. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα ενεργοποιήσει την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρας σας, ασυγκράτητη θα είναι η στάση σας, αποκαλυπτικά λόγια θα αλλάξουν την πορεία σχέσεων και επαφών, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Ο Κρόνος στον Τοξότη σε ανάδρομη πορεία, θα σας αποτρέψει από ανάληψη οικονομικών ή επαγγελματικών ρίσκων, αυτή τη φορά θα αναζητήσετε σιγουριά και ασφάλεια, τώρα επιλέγετε την πεπατημένη οδό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο κλείνετε εκκρεμότητες, τακτοποιείτε ανοιχτά ζητήματα, επιθυμία σας θα είναι να κινηθείτε βάση προγράμματος.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Καρκίνο και την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας ανάδρομη, αναστολές θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ίσως να θελήσετε να κρύψετε μια ερωτική σας σχέση, ίσως να μη βρείτε την τόλμη να αποκαλύψετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα σάς δίνει την ώθηση να απελευθερώσετε τα καταπιεσμένα σας αισθήματα, ωστόσο οι πράξεις σας ενδεχομένως να μην είναι ανάλογες με τις σκέψεις σας ή τις επιθυμίες σας. Με τον Κρόνο στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, συγκρατημένες θα είναι οι εκδηλώσεις σας, η διστακτικότητά σας θα περιορίσει τη δράση σας, τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε ερωτικά. Είναι πολύ πιθανό να ακυρώσετε κάποια ραντεβού, συμφωνίες και τελεσίδικες απαντήσεις θα νιώσετε την ανάγκη να τις τρενάρετε. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο φέρνει μια νότα αισιοδοξίας στη σκέψη σας, θα καταφέρει να σας βγάλει από την αδράνεια.

The post Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 3-9.4.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα