Άντζελα Δημητρίου για Λιζέτα Νικολάου: «Θα σ’ αγαπώ για πάντα»

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην Άντζελα Δημητρίου ο θάνατος της Λιζέτας Νικολάου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια πέθανε στα 72 χρόνια της στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Τις τελευταίες ημέρες η αγωνία για την κατάσταση της υγείας της είχε κορυφωθεί κι ενώ όλοι ήλπιζαν για μια ευχάριστη εξέλιξη, τελικά η ίδια δεν τα κατάφερε.

Από την ώρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος της Λιζέτας Νικολάου τραγουδιστές και ηθοποιοί, που είτε την είχαν γνωρίσει είτε είχαν συνεργαστεί μαζί της, την αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους  στα social media. Όλοι είναι συγκινημένοι και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την καλλιτέχνιδα.

Η Άντζελα Δημητρίου, λοιπόν, θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στην Λιζέτα Νικολάου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ από κοινές φωτογραφίες με την αείμνηστη τραγουδίστρια. Οι  δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά συνδέονταν και από μια φιλία.

«Θα σ’ αγαπώ για πάντα αγαπημένη μου φίλη. Οι κοινές στιγμές μας θα μείνουν ανεξίτηλες στην καρδιά μου. Καλό ταξίδι φως μου», σημείωσε η Άντζελα Δημητρίου στην ανάρτηση – «αντίο» στη Λιζέτα Νικολάου.

Διαβάστε ακόμα:

 Οδυσσέας Σταμούλης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του

 Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Καρφώνει» τη Super Κική – «Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική»

 Σταύρος Νικολαΐδης: Συγκλονισμένος από τον θάνατο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη – Η ανάρτησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα