Αντώνης Κανάκης: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τη σύντροφό του και τα παιδιά τους

Ο Αντώνης Κανάκης κάθισε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησαν για όλα! Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να δίνει σπάνια συνεντεύξεις και να διατηρεί χαμηλό προφίλ εκτός δουλειάς. Αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια αναφέρεται στην προσωπική ζωή του.

Σε ερώτηση, λοιπόν, που του έθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε: «Έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία οι δυο μας ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής αλλά η αλήθεια είναι τρισάθλια. Γνωριστήκαμε σε ένα πολύ έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, δεν ήταν συμβατικό».

Σχετικά με την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει οι δυο τους, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Παλιά με θεωρούσαν τον απόλυτο “ρεμάλι”. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει” και περιμένω να νιώσω και να πω “τώρα θέλω να κάνω αυτό”. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά τη ζωή μας, μας έχουν δέσει παραπάνω. Τρομάζω με τον εαυτό μου πόσο σάχλας είμαι με τα παιδιά μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Κανάκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Μας πλήγωσε πολύ σε ανθρώπινο επίπεδο»

 Δούκισσα Νομικού: Ανέβηκε στη ζυγαριά και μας έδειξε τα κιλά της

 Γιώργος Θεοφάνους: Ο γιος του, Μάνος, ενηλικιώθηκε! Το πάρτι για τα 18α γενέθλια

Keywords
Τυχαία Θέματα