Κακοκαιρία – Σχολεία στην Αττική: Πως θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 27/1

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση απο την Περιφέρεια Αττικής:

«Με δεδομένο τις τελευταίες Μετεωρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενίσουν ανακοινώνεται ότι αύριο θα

λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Σε κάθε περίπτωση ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παραμένει σε ετοιμότητα και πλήρη επαγρύπνηση για την ασφάλεια των πολιτών. Αντίστοιχο αίτημα για ετοιμότητα έχει διατυπωθεί και προς τις Πολιτικές Προστασίες των Δήμων της Αττικής».

Σημείωνεται πως για σήμερα Πέμπτη, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για προληπτικούς λόγους, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν λειτούργησαν όλα τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες Υπ. Πολιτικής Προστασίας και σε κάθε περίπτωση αν πρέπει υποχρεωτικά να μετακινηθούν, κατά την έξαρση των καιρικών φαινομένων να φροντίσουν να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, μέχρι την εκτόνωση των φαινομένων.

Πηγή: Ant1news.gr

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Η Καρολίνα Καλύβα μιλά πρώτη φορά για τον Bo

 Άννα Βίσση: Ακυρώνει τις εμφανίσεις της – Τι συνέβη;

 Χριστίνα Μπόμπα: Το μήνυμα στήριξης στον Σάκη Τανιμανίδη λίγο πριν από την πρεμιέρα του Dragon’s Den

Keywords
Τυχαία Θέματα