Αντώνης Φραγκάκης: «Καρφώθηκα με τη μηχανή πάνω σε ένα αμάξι… Μου τα έχουν διηγηθεί όλα»

Ο Αντώνης Φραγκάκης έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του αλλά και τη γιόγκα. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την καριέρα του, την απόφαση να ασχοληθεί με τη γιόγκα, το σοβαρό ατύχημα που είχε αλλά και τον γιο του.

Σχετικά, με την καριέρα του και την αντίδραση του πατέρα του στις επιλογές του: «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην αρχή

ως μοντέλο, ο πατέρας μου με έλεγε “αρσενική πόρνη”. Όταν αποφάσισα να σταματήσω το modeling και να ασχοληθώ με την υποκριτική μου είπε να μιλήσουμε για την καριέρα μου… Ήταν αξιωματικός και αρκετά αυστηρός. Ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και μπορούσε να εκτιμήσει ότι δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα, αλλά παρ’ όλο που δεν τα καταλαβαίνει μου κάνουν καλό εμένα. Οπότε στην αρχή είχε την αντίδραση αλλά μετά το αποδέχτηκε, βλέποντας τη δική μου διάθεση».

Για την ενασχόλησή του με τη γιόγκα: «Ως ηθοποιός είμαι ευγνώμων για όσα έζησα αλλά δεν μπορώ να πω ότι γεννήθηκα για να είμαι στο θέατρο. Η ηθοποιία έκανε τον κύκλο της, εγώ κατάλαβα ότι θέλω κάτι άλλο και αυτό το άλλο θα το φέρει η γιόγκα. Δεν ξέρω πως θα πάει επαγγελματικά αυτό αλλά ξέρω τι είναι και γιατί πηγαίνω…».

Για το σοβαρό τροχαίο που είχε: «Ο τραυματισμός που έχω από το τροχαίο είναι σοβαρός, αλλά ούτε γρατσουνιά δεν θα το θεωρούσα σε σχέση με το τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν δεν φορούσα ένα πολύ καλό κράνος και αν δεν υπήρχε και ο Θεός βοηθός. Βγήκε μια κυρία από STOP, κατέβαινα εγώ με τη μηχανή, καρφώθηκα πάνω στο αμάξι, έφυγα και… μου τα έχουν διηγηθεί όλα αυτά. Το κράνος είναι κράνος. Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμά μου να οδηγώ. Όχι, είναι καθήκον σου να μάθεις να οδηγείς. Το να περάσεις ένα STOP λέγεται βλακεία».

Για τον γιο του: «Ο γιος μου έχει αλλάξει την αντίληψη, την ματιά για τη ζωή. Σίγουρα σε γεμίζει με πολύ περισσότερη αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Δεν είχα πρόβλημα στο να γίνω μπαμπάς. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου, είμαι πολύ αυστηρός με τον υπόλοιπό κόσμο και με τον μόνο άνθρωπο που δεν είμαι αυστηρός είναι το παιδί μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Πρω1νό: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Βαλάντη

 Πρω1νό: Γυναίκα επιχειρηματίας έπεσε θύμα με “μαϊμού” τσάντες -Της απέσπασαν πάνω από 80.000 ευρώ

 Χριστίνα Ορφανίδου: Η πρώην παίκτρια του Big Brother αποκάλυψε ότι πήρε 15 κιλά -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα