Αντίνοος Αλμπάνης: «Το πιο σημαντικό που λείπει από τη ζωή μου είναι μια σχέση»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης κάθισε στον καναπέ του «Dot.» και παραχώρησε συνέντευξη στη Νάντια Κοντογεώργη και στον Μίνω Θεοχάρη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά βήματά του, ενώ εξομολογήθηκε ότι αυτή την περίοδο λείπει από τη ζωή του μια σχέση. Ακόμα, ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με τον χρόνο.

«Η σχέση μου με τον χρόνο είναι αδιάφορη. Δεν μεγαλώνω μέσα μου. Ούτε που το σκέφτομαι. Το μόνο μου άγχος έχει να κάνει με τη δουλειά και τη επάρκειά μου τη σωματική», ανέφερε αρχικά.

«Το πιο σημαντικό που λείπει από

τη ζωή μου είναι μια σχέση. Πρέπει να διαθέτουμε τους εαυτούς μας, να είμαστε έτοιμοι, δεν έχει νόημα η ζωή. Από την λήξη της προηγούμενης σχέσης μου μέχρι τώρα…

Οι άνθρωποι πρέπει να βρούνε λίγο τις ισορροπίες τους, να τοποθετηθούν. Για εμένα το στοίχημα ήταν να μην κουβαλήσω μια ακόμα ματαίωση μετά από ένα χωρισμό και μπορεί να οδηγηθώ σε λάθος σκέψεις», εξομολογήθηκε στη συνέχεια σχετικά με τη σχέση που θα ήθελε να έχει στη ζωή του.

Και συνέχισε: «Μπορεί να έχεις πληγωθεί από αυτήν την σχέση και να πίστεψες ότι τα θετικά της είναι περισσότερα από τα αρνητικά της. Μπορεί να μην ισχύει και να μη σκέφτεσαι καθαρά, ειδικά μετά τον χωρισμό.

Είναι εύκολο να πεις ότι εγώ δεν μπλέκω ξανά σε σχέση γιατί είναι καταστροφικό. Όχι να ξαναμπείς σε σχέση και να ξανακαταστραφείς. Η σχέση είναι και συνεργασία και θέλει δουλειά. Δεν ξυπνάμε κάθε μέρα οι ίδιοι άνθρωποι, ξυπνάμε κι άλλοι».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού, παλεύουμε να βρούμε τι ισορροπίες»

 Σοφιάνα Αβραμάκη: Ξέσπασε κατά της Μαρίας Αντωνά – «Δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου γιατί έχει λάβει εξώδικα»

 Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Keywords
Τυχαία Θέματα