Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Η Ευδοκία Τσαγκλή συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Big Brother. Πριν από μερικές ημέρες, η ίδια βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω της συμμετοχής της στο «My Style Rocks», ωστόσο το δυστύχημα στα Τέμπη έμελλε να αλλάξει τα σχέδια.

Η Ευδοκία Τσαγκλή επέβαινε στο τρένο

το μοιραίο βράδυ του συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία και σκόρπισε τον θάνατο σε 57 ανθρώπους. Η ίδια κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το βαγόνι 2 όπου βρισκόταν, ωστόσο τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες.

Τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων του «My Style Rocks» είχαν πραγματοποιηθεί νωρίτερα, ωστόσο το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα. Η Ευδοκία Τσαγκλή έκανε την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ευδοκία a.k.a eve (@evdokeah)

Όσα έγραψε η Ευδοκία Τσαγκλή:

«Ένα ροζ πλάσμα ξεπροβάλει από το σκοτάδι! Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και έχοντας διαβάσει τόσα υπέροχα μηνύματα, η καρδιά μου γεμίζει με αγάπη. Μου διδάσκετε μια υπερδύναμη του ανθρώπου: να είναι εκεί για τον συνάνθρωπο. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ.

Μπορεί να μην σας ξέρω από κοντά όλους, μα πιστεύω πως είμαστε όλοι οι άνθρωποι που έχουμε συναναστραφεί: είστε κομμάτι μου, και εγώ δικό σας. Ακόμα και ηλεκτρονικά, τα συναισθήματα σας με αγγίζουν. Με βοηθούν τόσο όσα διαβάζω. Και με βοηθάει πολύ να γράφω.. έχει 10 μέρες που γράφω πολύ..

Αφού λοιπόν μοιραστήκατε μαζί μου τόσο βαθιά μηνύματα, θα σας πάω σήμερα μια βαθιά βόλτα στην ιστορία του χτεσινού outfit (βλ. τελευταίες φωτογραφίες του post). Μπορεί να κάνω ανάλυση μιας επιφανειακής εικόνας, μα στην ουσία αναλύω τον τρόπο που σκέφτομαι και πράττω. Άλλωστε όπως κάνουμε το οτιδήποτε, κάνουμε τα πάντα, και όπως κάνουμε τα πάντα, κάνουμε το οτιδήποτε.

Η αισθητική είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, ο καθένας βλέπει τον κόσμο διαφορετικά. Διάβασα όλα σας τα σχόλια στο Instagram και στο YouTube. Με παρομοιάσατε με Strawberry Cake, με Linda Perry, με την μικρή Λουλού, και η Σουλαρα με την χαρά της ζωής!

It takes one to know one! Και ας έβαλαν σχεδόν όλοι 1. Μπορεί να είμαι νούμερο, μα είμαι νούμερο 1! Δεν μπορούν να μας καταλάβουν όλοι και ούτε χρειάζεται… το θέμα είναι να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας! Εμείς που ξέρουμε πως όλα είναι 1!

Αφιερώνω το σημερινό concept σε όλα τα πλασματάκια που αγαπούν, σε όλα τα φεστιβαλικά παιδιά των πάρτυ και σε όσους τολμούν και επιμένουν, γιατί αλάνια μου, στο τέλος θα νικήσουμε. Η αγάπη πάντα νικά! Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και μαζί σας υπάρχω και εγώ».

Διαβάστε ακόμα:

 Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δε θέλω να έχω καμία σχέση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου»

 Σίσσυ Χρηστίδου: «Παίρνουν τα φώτα επάνω τους οι παρουσιαστές να πουν τη δική τους τη γνωμούλα»

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Η αλήθεια για τη σχέση τους και το τρίτο πρόσωπο

Keywords
Τυχαία Θέματα