Αντίνοος Αλμπάνης: «Καρφώνει» τον Σάκη Ρουβά μετά τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου, το βίωμά μου από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πολύ στο να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες, οπότε όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

Όταν, λοιπόν, έσκασε

αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος καταλάβαινα ότι εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε μια κόλαση. Πραγματικά λυπήθηκα. 

 Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λένε τα θύματα, υπάρχει βεβαίως μεγάλη στεναχώρια και λύπη για τα θύματα, είναι μια τραγωδία. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους, οι οποίοι προφανώς πάσχουν από κάτι… Όπως αγκαλιάζουμε τους ναρκομανείς τους βοηθάμε με κάποιον τρόπο, νομίζω ότι και αυτό είναι μια παθολογία που χρήζει βοήθειας και θεραπείας. Πρέπει να δούμε από που ξεκινάει ένας άνθρωπος για να φτάσει στο σημείο να κάνει ένα έγκλημα». (Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς)

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βλέποντας τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να εκφράσει την άποψή του, η οποία εναντιώνεται στα λεγόμενα του τραγουδιστή. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των ναρκομανών και εκείνων που κατηγορούνται για βιασμούς ενώ πέταξε και το καρφί του στον Σάκη Ρουβά.

«Οι χημικοί εθισμοί βλάπτουν τον εθισμένο, οι συμπεριφορικοί εθισμοί πράττουν τρίτους. Επίσης, “Λό-λα να ένα μήλο”», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Λυδία Κονιόρδου για #metoo: «Υπάρχουν ακόμα πολλά κλειστά στόματα»

 Συγκινεί η Λήδα Πρωτοψάλτη: «Έζησα σκληρά και είμαι δυστυχισμένη»

Survivor – Αθηνά Ευμορφιάδη: «Έχω το κεφάλι ψηλά και δεν με αγγίζουν τα απάνθρωπα λόγια σας»

Keywords
Τυχαία Θέματα