Αντίνοος Αλμπάνης: «Κάποιες μέρες ξυπνάω με πόνους και δεν μου είναι ευχάριστο να με ρωτούν γι’ αυτό»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη συνεργασία του με ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί και βρίσκονται στη φυλακή αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν νιώθει άβολα όταν τον ρωτάνε γι’ αυτό το θέμα, ωστόσο υπάρχουν φορές που του έρχονται στο μυαλό άσχημες αναμνήσεις.

Για τη συνεργασία του με υπόδικους: «Έχω δεχτεί περισσότερη ευγένεια από αγένεια στον χώρο της υποκριτικής και

ίσως γι’ αυτό έμεινα στη δουλειά. Έχω συνεργαστεί με υπόδικους αλλά πως να φανταστείς κάτι τέτοιο; Για κανέναν άνθρωπο δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να κρύβει μέσα του».

Για τις ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του: «Δεν νιώθω άβολα όταν μιλάω για το πρόβλημα της υγείας μου, υπάρχουν όμως στιγμές που δεν μου είναι ευχάριστο. Μπορεί μια μέρα που έχουμε μια συνέντευξη, να έχω ξυπνήσει με κάποιους πόνους και αυτοί οι πόνοι να με φέρνουν σε επαφή με παλιότερες αναμνήσεις, που δεν είναι ευχάριστες και να το κουβαλάω μέσα στη μέρα μου».

Παράλληλα, ο Αντίνοος Αλμπάνης τοποθετήθηκε σχετικά με τον Βαλάντη κι όσα είχε πει στο Survivor για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τονίζοντας πως σε τέτοια λεπτά θέματα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Το 2021 έφτασα τρεις φορές κοντά στον θάνατο»

 Ελίνα Κέφη: «Ο γάμος με τον πρώην σύζυγό μου ίσως έπρεπε να μην έχει γίνει»

 Ο Αναστάσιος Ράμμος εξομολογείται: «Δεν έχω καμία επαφή με τον μπαμπά μου, μού λείπει»

Keywords
Τυχαία Θέματα