Έλλη Κοκκίνου: Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια – «Είμαι τριπλά εμβολιασμένη…»

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Έλλη Κοκκίνου, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι τριπλά εμβολιασμένη, ωστόσο ο απειλητικός ιός «χτύπησε» και τη δική της πόρτα. Ευτυχώς, ωστόσο, η ίδια έχει ήπια συμπτώματα.

Να σας θυμίσουμε, πως η Έλλη Κοκκίνου

ανήκει στης ευπαθείς ομάδας, καθώς – όπως έχει εξομολογηθεί – έχει βαρύ άσθμα και έχει νοσηλευτεί πολλές φορές λόγω αυτού.

«Είμαι στις ευπαθείς ομάδες. Έχω πάρα πολύ βαρύ άσθμα, Έχω νοσηλευτεί αρκετές φορές για το αναπνευστικό, άρα είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να παίξει με αυτό ούτε να κάνει πλακίτσα.

Και από τότε που έγινε όλο αυτό είμαι σπίτι γιατί εγώ δεν θα το περάσω απλά με ένα κρύωμα στο σπίτι, θα το περάσω πολύ βαριά. Έχω ευθύνη και απέναντι στο παιδί μου και προς εμένα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια το 2020.

Δημοσιεύοντας στο προφίλ της μια φωτογραφία με το θετικό τεστ της και σημείωσε:  «Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για το τριήμερο. Έφτασε και η σειρά μου. Τριπλά εμβολιασμένη και με ήπια συμπτώματα».

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου έπαιρνε πίσω λίγα – λίγα»

 Σοφία Μουτίδου: «Δεν μας αφήνουν με την κόρη μου να δούμε τον ανοϊκό πατέρα μου που είναι στο γηροκομείο»

 Κώστας Τσουρός: Ζήτησε από την Ελεονώρα Μελέτη να μην κάθεται δίπλα στη Φλορίντα – Η αντίδρασή της

Keywords
Τυχαία Θέματα