Αντίνοος Αλμπάνης: Η φωτογραφία από την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από λίγα χρόνια, προσπαθώντας έτσι να δώσει δύναμη και θάρρος σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα με την υγεία τους.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός διαγνώστηκε με λέμφωμα και χρειάστηκε να κάνει χημειοθεραπείες προκειμένου να το αντιμετωπίσει. Ο Αντίνοος Αλμπάνης πέρασε μερικούς δύσκολους μήνες, αφού οι πόνοι ήταν αφόρητοι, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και έτσι πλέον όλο αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αντίνοος Αλμπάνης (@antinoosalmpanis)

Το βράδυ του Σαββάτου 2/7 ο Αντίνοος Αλμπάνης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία από εκείνη την περίοδο με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε. Ο ηθοποιός θέλησε να δώσει δημόσια κουράγιο στον άνθρωπο που παλεύει για τη ζωή του και να του θυμίσει τον στόχο του.

«Για σένα που μου έστειλες μήνυμα και μου είπες πως κουράστηκες να προσπαθείς να γίνεις καλά, θέλω μαζί σου κι εγώ να κουράζομαι για να μη νιώθει κανείς μας κουρασμένος, θέλω να κουραστώ μαζί σου για κάθε τι ωραίο, για κάθε τι που μας γερνάει, για κάθε τι που το χουν έτοιμο, ας κουραστούμε με αυτό που σκοτώνει και με αυτό που δεν θέλει να πεθάνει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: Μουδιασμένες οι καταγγέλλουσες μετά την αποφυλάκιση του ηθοποιού

 Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του έγινε ενός! Το πάρτι – υπερπαραγωγή που του ετοίμασε

 Δούκισσα Νομικού: Γενέθλια για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη – Οι ευχές και η εντυπωσιακή τούρτα

Keywords
Τυχαία Θέματα