Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Απαντά για την έκταση που πήρε η κόντρα του με τη Μαρία Αντωνά

Τις προηγούμενες ημέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Μαρία Αντωνά ήρθαν σε αντιπαράθεση, με την άγρια κόντρα τους να συνεχίζεται! Κάποιες δηλώσεις του make up artist στην «Espresso» για τη δημοσιογράφο, στάθηκαν αρκετές, ώστε να την κάνουν έξαλλη και έτσι εκείνη αποφάσισε να απαντήσει δημόσια στον πρώην παίκτη του Survivor μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Μαρίας Αντωνά

ξεκίνησε, όταν εκείνος βρισκόταν στο Survivor και υποστήριζε πως υπάρχει κάτι τρέχει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Η δημοσιογράφος, λοιπόν, είχε στραφεί από τότε εναντίον του και εκ τότε οι σχέσεις τους κρέμονται από μια κλωστή.

Πριν από μερικές ώρες, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ρωτήθηκε από follower του για την έκταση που πήρε η κόντρα τους και εκείνος απάντησε.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220819174550_1.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220819174554_2.mp4

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Καταρχήν, έχω πει ότι δεν ασχολούμαι με τέτοια άτομα. Με ρωτάτε και προσπαθώ να σας απαντήσω όσο πιο ευγενικά γίνεται. Το συγκεκριμένο άτομο έχει πει για εμένα πάρα πολλά πράγματα, κάτι που εγώ δεν έκανα. Εγώ δεν είπα για εκείνη κάτι κακό, εγώ είπα τα καλύτερα. Δεν ξεκίνησα εγώ τίποτα. Διάβασε μια συνέντευξή μου και έγινε έξαλλη διαβάζοντας από τις 30 ερωτήσεις τη 1. Εγώ μίλησα πολύ ευγενικά για τελευταία φορά για το συγκεκριμένο άτομο. Τα ξεκίνησε όλα μόνη της για να πάρει από τη δημοσιότητά μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Η ετήσια φωτογραφία με την κόρη της – «Κάθε χρόνο είναι όλα τόσο διαφορετικά»

 Κάνε ότι κοιμάσαι: Φωτογραφίες από γυρίσματα της νέας ανατρεπτικής σειράς της ΕΡΤ

 Χρήστος Φωτίδης: «Ανοίγω το τζάμι, μου φωνάζει “ντροπή σου” και με φτύνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα