Ανθή Σαλαγκούδη: Η απάντηση του πατέρα της στις κατηγορίες που δέχτηκε και η συγκίνησή της

Κατά τη διάρκεια που η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν στο Survivor, κατηγορήθηκε από τους συμπαίκτες της, αλλά και χρήστες των social media πως εξακολουθούσε να είναι στο παιχνίδι λόγω του πατέρα της. Ειπώθηκε αρκετές φορές πως ο πρώην Υπουργός βοήθησε στο να παραμείνει η κόρη του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στο Tik Talk και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Αντώνη Σρόιτερ. Μεταξύ άλλων στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της,

Γιώργος Σαλαγκούδης, ο οποίος απάντησε πρώτη φορά για τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του και αποκάλυψε τον λόγο που απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

“Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει ποτέ Survivor. Όταν μου το είπε είχα ορισμένους ενδοιασμούς στην αρχή και της είπα εσύ αποφασίζεις. Στη συνέχεια της είπα να πάει, να ζήσει μια εμπειρία που δεν έχει ξαναζήσει. Όταν πήγε η κόρη μου, βεβαίως και το παρακολουθήσω. Εγώ δεν έχω σηκώσει ούτε ένα τηλέφωνο. Περί κινητοποιήσεων, αυτό που λένε, το μεγάλο στελεχιακό μου δυναμικό που υπήρχε, μετά το 2009 ουσιαστικά δεν συντηρείται. Εγκατέλειψα την πολιτική και ασχολήθηκα με επιχειρήσεις. Τώρα είμαι συνταξιούχος. Φυσικά και δεν κινητοποίησα, αν υπήρχε τέτοιος μηχανισμός δεν θα έφευγε από το παιχνίδι. Με ανησύχησαν κάποια μηνύματα που δέχτηκε η κόρη μου, για αυτό πήγα στην Δίωξη.

Κάποιες φορές σκεφτήκαμε μήπως βγει από το παιχνίδι και μετά επικοινωνήσαμε με την παραγωγή να της το φέρουν πιο μαλακά όταν βγει…. Ένιωθα πολύ άσχημα κι είχα τύψεις. Καμια φορά μετανιώνω και στενοχωριέμαι που ασχολήθηκα με την πολιτική κι ότι δεν τα έζησα τα παιδιά μου τόσο να μεγαλώνουν. Την αγαπώ πολύ κι έχει αδικηθεί πολύ. Πιστεύω ότι θα πετύχει.”, ανέφερε ο Γιώργος Σαλαγκούδης. 

Η Ανθή Σαλαγκούδη συγκινήθηκε λόγω του πατέρα της και “λύγισε” on air.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Χαμός στο Battle of the couples! «Τον ρουφιάνο κανείς δεν τον αγάπησε»

Γιάννης Πλούταρχος: Η εξομολόγηση του στο House of Fame! «Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες…»

Κώστας Φραγκολιάς: Η on air έκπληξη της συντρόφου του, το μονόπετρο και η απάντηση για το γάμο

Keywords
Τυχαία Θέματα