House of Fame: Έξαλλος ο Μεταξόπουλος! «Με εμένα δεν τολμάει κανείς…»

Πυρ και μανία έγινε ο Πάνος Μεταξόπουλος με τους σπουδαστές του “House of Fame”.

Αρχικά ο διευθυντής της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ, απευθύνθηκε στον Γιάννη λέγοντας του ότι ήταν πολύ χαλαρός και δεν είχε δουλέψει το τραγούδι του, κάτι που φάνηκε μπροστά στον Γιάννη Πλούταρχο που τους επισκέφθηκε, αφού ξέχασε τα λόγια του.

«Κατ’ εμέ είναι ανεπίτρεπτο. Η συμπεριφορά σου γενικότερα. Είχες μπροστά σου τον Πλούταρχο κι ήσουν πολύ χαλαρός που δεν ξέρεις τα λόγια», ανέφερε συγκεκριμένα ο Πάνος Μεταξόπουλος.

«Ο κύριος Μεταξόπουλος θεώρησε ότι έδειξα ασέβεια ότι

ήμουν χαλαρός ενώ αυτό είναι η ασπίδα μου. Δεν ξέρω πως φάνηκε στα μάτια του κύριου Πλούταρχου αλλά ούτε ήμουν ασεβής, ούτε ήθελα να δείξω κάτι τέτοιο. Απλά τα λόγια μου τα ξέχασα από το άγχος μου, κατά τα άλλα δεν άκουσα κακά λόγια», σχολίασε ο σπουδαστής.

Στην συνέχεια ο Πάνος Μεταξόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για ένα άλλο θέμα, που αφορούσε στον τρόπο που απευθύνονται οι σπουδαστές στους καθηγητές τους

«Πάλι άκουσα τον ενικό! Πάλι έχετε γίνει κολλητοί με την Βασιλική και την Πέννυ. “Να σου πω Βασιλική μου…” Ο ενικός δεν χωράει εδώ μέσα, τέλος! Δεν με ενδιαφέρει αν οι δασκάλες σας σάς μιλάνε στον ενικό. Εσείς από εδώ και πέρα θα μιλάτε μόνο στον πληθυντικό! Γνωριζόμαστε και από χθες παιδιά; Και με εμένα δεν τολμάει κανείς. Γιατί ποιος θα μου πει εμένα «Πανούλη, Πάνο»; Φανταζόσασταν στον ύπνο σας ότι θα βλέπατε τον Πλούταρχο στο ένα μέτρο κι ότι θα σου κάνει διόρθωση ο Πλούταρχος; Από εδώ και πέρα, αλλάζω σελίδα, δεν καταλαβαίνετε έτσι. Θέλετε να δείτε τον άλλο Μεταξόπουλο…” ξέσπασε ο καταξιωμένος χορογράφος.

Δείτε όλα όσα ανέφερε:

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Πλούταρχος: Η εξομολόγηση του στο House of Fame! «Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες…»

Κώστας Φραγκολιάς: Η on air έκπληξη της συντρόφου του, το μονόπετρο και η απάντηση για το γάμο

Πρώην παίκτρια Survivor: «Με τον Ατζούν έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, είχε στείλει το αεροπλάνο του να με πάρει και έμεινα στη βίλα του»

Keywords
Τυχαία Θέματα