«Ο σκηνοθέτης που κατηγορεί για βιασμό η Έλενα Αθανασοπούλου, μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο»

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Έλενα Αθανασοπούλου κατά γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό, «στο φως» έρχονται νέες καταγγελίες για το χώρο του θεάματος.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σήμερα (22/5) η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, η οποία αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο άνδρα και περιέγραψε την σεξουαλική παρενόχληση που υποστηρίζει πως υπέστη από τον ίδιο και όχι μόνο.

«Ζούμε σε εποχές που η αλήθεια βγαίνει μπροστά. 20 χρόνια πριν, μου είχε συμβεί το πρώτο “πέσιμο” από πολύ γνωστό ηθοποιό, που ήταν και καθηγητής μου στην πρώτη δραματική σχολή που πήγα. Με το “καλημέρα σας” μού είπε ότι “για να συνεχίσεις πρέπει να κοιμηθείς μαζί μου, γιατί έτσι κάνουν όλες”. Το είπα στο σωματείο, σε μεγάλους και τρανούς ηθοποιούς και μου είπαν να μη μιλάω, γιατί τότε ξεκινούσα», περιέγραψε η ηθοποιός.

«Σε άλλη περίπτωση, πάλι στο ξεκίνημά μου, γνωστός σκηνοθέτης μου είπε ότι πρέπει να κάνω σχέση μαζί του. Πολλές φορές μου συνέβησαν αντίστοιχα σκηνικά. Κανένας δε με βοηθούσε, μόνο κάποιοι φίλοι μου που βρήκαν και τον μπελά τους, τους έκλειναν οι πόρτες για δουλειά», συνέχισε.

«Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου. Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστεία. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ», είπε για το γνωστό σκηνοθέτη εναντίον του οποίου έχει κινηθεί η Έλενα Αθανασοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: 

Έλενα Παπαρίζου: Η αποκάλυψη για την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα– «Τη συνάντησα τυχαία…»

Έλενα Τσαβαλιά: Αποκαλύπτει αν θα συνεχιστεί το «Super Mammy» και του χρόνου

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Keywords
Τυχαία Θέματα