Άννα Πρέλεβιτς: Μετρά αντίστροφα για τον γάμο της! Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού!

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να ανταλλάξει όρκους πίστης και αιώνιας αγάπης στις 27 Μαΐου, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Οι δυο τους αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους σε στενό κύκλο και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν αποκαλύψει την ακριβή τοποθεσία του.

Όσον αφορά στο νυφικό της, η Άννα Πρέλεβις εξομολογήθηκε πως αποφάσισε να επισκεφτεί έναν οίκο του εξωτερικού, ο οποίος σχεδίασε από

την αρχή το ρούχο που θα φοράει σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τη ζωή της. Το μοντέλο, όταν ρωτήθηκε από follower της για το νυφικό της, αρκέστηκε να δηλώσει:

«Το φτιάξαμε το νυφικό μου. Δεν μοιάζει με κανένα νυφικό που έχω φορέσει αλλά όποιος με ξέρει καλά θα πει “Άννα” όταν το δει».

@annaprelevicΛίγες εβδομάδες πριν τον γάμο καταλαβαίνετε …πάμε για σουπερ wow λαμπερή επιδερμίδα!

original sound – Anna Prelevic

Λίγες εβδομάδες πριν από τον γάμο της, λοιπόν, η Άννα Πρέλεβιτς ξεκίνησε τις προετοιμασίες. Η ίδια φτιάχνει καθημερινά ένα σπιτικό smoothie που βοηθάει στη λάμψη της επιδερμίδας και εξαφανίζει τα σπυράκια, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ωραία γεύση, όπως ανέφερε σε βίντεο στο Tik Tok.

Σε συνέντευξή της στη «Super Κατερίνα», το μοντέλο είχε αποκαλύψει για την πρόταση γάμου: «Η πρόταση γάμου έγινε 4 Ιουνίου, είχαμε πάει βόλτα στη Βουλιαγμένη, εκεί που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού μέσα στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδα να γονατίζει και είδα το δαχτυλίδι».

Διαβάστε ακόμα:

 Καίτη Φίνου: Επέστρεψε σπίτι μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Το δημόσιο μήνυμα

 Σοκ: Πέθανε ξαφνικά στα 47 της διάσημη blogger

Ανδρομάχη για Eurovision: «Έκλαψα μόνη μου στην ησυχία μου για να μου φύγει»

Keywords
Τυχαία Θέματα