Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Πότε θα γίνει ο γάμος τους; Η αποκάλυψη του μοντέλου!

Tο επόμενο βήμα στη σχέση τους πρόκειται να κάνουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, καθώς εκείνος της έκανε πρόταση γάμου πριν από μερικές ημέρες και εκείνη είπε το “ναι”. Το ζευγάρι μετράει 1,5 χρόνο κοινής πορείας και έτσι σύντομα αναμένεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η Άννα Πρέλεβιτς μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία φοράει το μονόπετρο που τής χάρισε ο σύντροφός της. Το μοντέλο εξομολογήθηκε μάλιστα πως από τη στιγμή που γνώρισε τον Νικήτα Νομικό, κατάλαβε ότι εκείνος ήταν ο άνδρας της ζωής της.

Το βράδυ της Δευτέρας (11/7), η ίδια πραγματοποίησε ένα Q&Α στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μία από αυτές, μάλιστα, αναφερόταν στον επικείμενο γάμο τους, με την ίδια να αποκαλύπτει το πότε (δεν) θα πραγματοποιηθεί.

«Σίγουρα όχι αυτό το καλοκαίρι επειδή με ρωτήσατε πολλοί. Κορίτσια να ξέρετε ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι παντρεύομαι τον καλύτερο άνθρωπο της γης», απάντησε η Άννα Πρέλεβιτς.

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Βασίλης Κικίλιας: Η throwback φωτογραφία από τη βάφτιση του γιου του, Παναγιώτη-Αντώνη

Μαίρη Ραζή για Πέτρο Φιλιππίδη: «Παντρεμένος… εντάξει θα πάει και με κάποια και τι έγινε»

Keywords
Τυχαία Θέματα