Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είχα πάρει τηλέφωνο να αποσυρθούν οι φωτογραφίες για να μην κινηθώ νομικά»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα το πρωί (13/12) η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην επαγγελματική της πορεία, στο κίνημα #MeToo και στους λόγους που ζήτησε στο παρελθόν να αποσυρθούν φωτογραφίες της από τη δημοσιότητα.

«Ο ρατσισμός δεν είναι μόνο ο εμφανής ρατσισμός αλλά και ο έμφυλος, που σίγουρα υπάρχει. Το ύψος μου ήταν πολλές φορές εμπόδιο για τους ρόλους… αν περνάς τον άλλον 2 κεφάλια. Μια φορά εμφανίστηκαν τα παιδιά σε φωτογραφία με το πρόσωπό τους, όταν ήταν μικρά και είχα πάρει

τηλέφωνο να αποσυρθούν για να μην κινηθώ νομικά», ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Για το κίνημα #MeToo, η ηθοποιός δήλωσε ότι «μίλησε πρώτα η Σοφία Μπεκατώρου και μετά μιλήσαμε εμείς και άλλες γυναίκες αλλά δεν πιστεύω πως η κοινωνία αλλάζει τόσο εύκολα. Θα ήταν πολύ ωραίο αλλά δεν αλλάζει. Σίγουρα κάτι μετακινήθηκε αλλά δεν αλλάζει. Αυτό το βλέπουμε και καθημερινά. Οι γυναικοκτονίες συνεχίζονται».

Διαβάστε ακόμα:

Αντιγόνη Ψυχράμη: «Ήμουν παρούσα σε μία ληστεία και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο»

Κάθριν Ράϊλι: Η πρώτη τρανς καθηγήτρια στην Ελλάδα μιλάει στο Πρω1νό

Σοκάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πληρώνουμε γυναίκα για να μεταφέρει τον αδερφό μου στο σχολείο -Φοβόμαστε για τη σωματική του ακεραιότητα»

Keywords
Τυχαία Θέματα