Μάθε τις top τάσεις στο hair color που λατρεύουν οι celebrities!

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά και αν ψάχνεις έμπνευση για αυτή την ανανέωση που τόσο ποθείς ενόψει γιορτών, τότε αυτό εδώ το post σε ενδιαφέρει απόλυτα!

Στο σχετικό brainstorming που κάναμε εδώ στο γραφείο, όλες συμφωνήσαμε πως η νούμερο ένα επιλογή των περισσότερων γυναικών όταν θέλουν να φρεσκάρουν την εμφάνισή τους είναι να κάνουν «κάτι» στα μαλλιά τους, είτε αυτό είναι ένα κούρεμα (από ένα trimming μέχρι ένα

τολμηρό, ολοκαίνουριο haircut) είτε να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό χρώμα – κάτι που επιβεβαιώνουν, εξάλλου, και οι σχετικές έρευνες αλλά και τα ρεπορτάζ από τον πλανήτη των celebrities.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Με το που μπήκε η νέα σεζόν, κυριολεκτικά δεν προλαβαίνουμε τις stars που η μία μετά την άλλη αλλάζουν hair looks, δοκιμάζοντας trendy κουρέματα (με το bob, το shag, το mullet και τις αφέλειες να είναι πρώτα στις προτιμήσεις τους) ή νέα haircolors – πιο πρόσφατη αλλαγή που ακόμα κουβεντιάζεται στην beauty κοινότητα, αυτή της Hailey Bieber που από ορκισμένη ξανθιά πέρασε στην όχθη του σοκολά κρατώντας κάποιες ανταύγειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη emma chamberlain (@emmachamberlain)

Ποιες είναι, λοιπόν, οι πιο hot- right- now τάσεις στο χρώμα των μαλλιών όπως έρχονται από τα fashion shows και την showbiz; Βασικοί άξονες είναι τα πλούσια, ουδέτερα καφέ, οι cool τόνοι του μπεζ και του γκρι αλλά και το ζεστό σοκολατί με αντανακλάσεις χρυσού.

Αν ανάμεσά τους έχεις βρει το νέο σου hair color, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια επίσκεψη στο φαρμακείο όπου σε περιμένουν ήδη οι 5 νέες, σαγηνευτικές αποχρώσεις της βαφής μαλλιών για το σπίτι KORRES Argan Oil Advanced Colorant: 2 υπέροχες blonde beige και 3 συναρπαστικές golden chocolate.

Η KORRES Argan Oil Advanced Colorant είναι η νούμερο 1 βαφή μαλλιών στο φαρμακείο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για μια hair-loving βαφή μαλλιών που βασίζεται στην αποκλειστική τεχνολογία Pigment-Lock που κλειδώνει το χρώμα στην τρίχα, χωρίς τη χρήση αμμωνίας, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικά διείσδυσή του με τρόπο ήπιο, που δεν προκαλεί φθορά στην τρίχα, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα και τη λάμψη του χρώματος.

Στη σύνθεσή της πρωταγωνιστεί το έλαιο Argan που είναι γνωστό για την ενυδατική, βαθιά θρεπτική δράση του, την πλούσια αλλά μη λιπαρή υφή του και την υπέροχη ευωδιά του. Μαζί του συνδυάζεται και η φυτική Κερατίνη, που προσφέρει εντατική αναδόμηση καθώς και το εκχύλισμα Βρώμης, που ενισχύει την αντοχή και την ελαστικότητα της τρίχας.

Χωρίς αμμωνία, parabens, σιλικόνες, mineral oils, PPD, η KORRES Argan Oil Advanced Colorant προσφέρει 100% κάλυψη των λευκών, έντονο, λαμπερό χρώμα με εξαιρετική διάρκεια, βαθιά ενυδάτωση και εντατική περιποίηση, ενώ κάθε εφαρμογή της βαφής συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών. Σημείωσε επίσης, πως συμπληρωματικά της Βαφής, η KORRES διαθέτει προϊόντα περιποίησης ειδικά σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλιά (Argan Oil Post-Colour Shampoo, Argan Oil Post-Colour Conditioner και Argan Oil Post-Colour Mask), που προσφέρουν βαθιά φροντίδα και εξασφαλίζουν πως το χρώμα θα λάμπει ακόμα και ένα μήνα μετά τη βαφή!

Θέλεις να πάρεις μια πρώτη «γεύση» από τις 5 νέες αποχρώσεις της KORRES Argan Oil Advanced Colorant; Ρίξε μια ματιά:

Beige bronde με τις αποχρώσεις Blonde Beige (7.17) ή Dark Blonde Beige (6.17)
Μπεζ, γκρι και ανοιχτό καστανό σε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε αρμονία με τα χρώματα και τη διάθεση του φθινοπώρου. Ένα ξανθό χρώμα, πιο ήσυχο, ψυχρό, που φλερτάρει δημιουργικά με την παλέτα του ανοιχτού καστανού.

Hazelnut brunette με την απόχρωση Golden Cocoa (6. 73)
Μια ζεστή, πλούσια σοκολατί απόχρωση με χρυσές φωτεινές αντανακλάσεις για την DIY version του hazelnut brunette trend.

Biscuit brunette με τις αποχρώσεις Golden Mocha (7.73) ή Golden Caramel (8.73)
Σαν απαλό, φυσικό bronde. Oι δύο νέες αποχρώσεις της συλλογής Argan Oil Advanced Hair Colorant μπλέκουν το γλυκό καστανό με πιο ανοιχτούς τόνους για να δώσουν μία πιο ενδιαφέρουσα διάσταση στην εικόνα των καστανών μαλλιών, φλερτάροντας με τη φωτεινότητα των χρωμάτων της καραμέλας.

Το πλούσιο, λαμπερό hair color που ονειρεύεσαι έχει την υπογραφή της KORRES και είναι τόσο απλό να το αποκτήσεις όσο δεν φαντάζεσαι!

Cover photo by Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Keywords
Τυχαία Θέματα