Άννα Μαρία Ηλιάδου: Από νικήτρια του GNTM… πρωταγωνίστρια σε σίριαλ!

Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον δεύτερο κύκλο του GNTM, η Άννα Μαρία Ηλιάδου κάνει… στροφή στην καριέρα της! Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο πρόκειται να δοκιμαστεί πολύ σύντομα στο κομμάτι της υποκριτικής!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, η οποία φέρει τον τίτλο «Άγρια Γη». Μεταξύ άλλων, στη σειρά θα πρωταγωνιστούν η Ζέτα Δούκα, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Παναγιώτα Βιτετζάκη.

Λίγα λόγια για το

σίριαλ:

Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Καλό και κακό συνυπάρχει και οδηγεί τις ζωές τους σε ένα πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης. Στην «Άγρια Γη», η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης. Μιας αγάπης που ξεκίνησε μαζί με το κακό που έχει απλώσει τις ρίζες του παντού.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Φουρέιρα: Ακυρώθηκε προγραμματισμένη εμφάνισή της στην Κύπρο -Τι συνέβη;

Βασιλική Μακρή: Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Καζάκου καταγγέλλει συνάδελφό της για για εργασιακό εκφοβισμό -«Φοβάμαι να πάω στη δουλειά μου»

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο

Keywords
Τυχαία Θέματα