Φωτιές: Μάχη με τα πύρινα μέτωπα σε πολλές περιοχές

Φωτιές έχουν ξεσπάσει σε διάφορες περιοχές της χώρας και σήμερα Πέμπτη, με τον τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς να είναι στο 4 σε πολλές περιοχές της χώρας, δηλαδή πολύ υψηλός.

Ανεξέλεγκτο είναι το μέτωπο στα Αγνάντα Ηλείας. Στο σημείο επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 41 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα από την Πάτρα, ένα ελικόπτερο Erickson, ένα ελικόπτερο ΑΒ214, 2 Canadair L 215 και 2 Canadair 415). Η φωτιά κατευθύνεται προς τους οικισμούς Λουκά και Καρυά, καθώς ένα δεύτερο πύρινο μέτωπο εκδηλώθηκε εκεί. Όπως έγινε γνωστό,

ένας πυροσβέστης που επιχειρούσε στο μέτωπο, τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με εγκαύματα.

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και στο Σουφλί του Έβρου που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης και πιο συγκεκριμένα, σε δασική έκταση. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φράγμα Λύρας και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της. Η φωτιά είναι κοντά στο εθνικό πάρκο του δάσους Δαδιάς. Στην περιοχή έχουν σπεύσει τρία ελικόπτερα, τέσσερα αεροσκάφη και 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα και τρία πεζοπόρα τμήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ant1news.gr

Διαβάστε ακόμα:

«Δεν θα προλάβουμε να ξαναζήσουμε επιτυχία σαν τις “Άγριες Μέλισσες”»

Φοίβος Παπαδάκης για την φωτιά στην Πεντέλη: «Είναι εφιάλτης, κάναμε ό,τι μπορούσαμε με τον πατέρα μου για να σώσουμε το σπίτι»

Ελένη Φουρέιρα: Ακυρώθηκε προγραμματισμένη εμφάνισή της στην Κύπρο -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα