Άγγελος Μπράτης: Συγκινεί η φωτογραφία και το «αντίο» του σχεδιαστή

Ο Άγγελος Μπράτης αποχαιρέτησε με μια πολύ συγκινητική φωτογραφία τον σχεδιαστή μόδας Γιάννη Τσεκλένη που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή.

Ο Άγγελος Μπράτης μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία εκείνου και της Σοφίας Κοκοσαλάκη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο στα 47 της χρόνια.

«Αντίο Κε. Τσεκλένη…
Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθειά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο.
Τον πίνακα που μου χαρίσατε

θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη», έγραψε ο σχεδιαστής στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

View this post on Instagram

Αντίο Κε. Τσεκλένη… Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθειά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη. #tseklenis #sophiakokosalaki #angelosbratis

A post shared by ANGELOS BRATIS (@angelosbratis) on Jan 30, 2020 at 11:19pm PST

Διαβάστε ακόμα:

Με Η1Ν1 η Μαρία Σολωμού! «Δεν μπορώ να συνέλθω, πονάω παντού»

Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα μας δείχνει πως είναι το σώμα της 9 μέρες μετά τον τοκετό

My style rocks – Κρίστεν Λεωτσάκου: Ντυμένη νύφη στο πλευρό του συντρόφου της!

Keywords
Τυχαία Θέματα