Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στη «Super Κατερίνα» μετά την περιπέτεια με την υγεία του -Όσα είπε

Το προηγούμενο διάστημα είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, από την οποία κατάφερε να βγει νικητής, χαρίζοντας χαμόγελα στους ανθρώπους που τον αγαπούν και βρίσκονται στο πλευρό του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού, επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας 13/3 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Μέσα σ’ όλα, ο παρουσιαστής θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο για τα περαστικά που του έστελνε, αλλά και τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή, η οποία

όλες αυτές τις μέρες στεκόταν δίπλα του σαν βράχος.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί επέστρεψε. Έλα ρε Ανδρέα, μας έλειψες. Ο Ανδρέας μας. Σιδερένιος», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της πρωινής εκπομπής του Alpha.

«Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος. Όσο και αν πολλές φορές αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Πλουμίδη και το νοσοκομείο γιατί του οφείλω πολλά για τη ζωή μου. Ιδιαίτερα είμαι ευγνώμων, όχι μόνο για την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και για τον καθημερινό τρυφερό, συντροφικό του λόγο να βρίσκομαι εκεί και να με ενισχύει και να μου βάζει και μέτρο πολλές φορές.

Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή. Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά, αυτή τη φορά. ειλικρινά ήταν δίπλα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αγόγγυστα. Είμαστε δυο μέρες στο σπίτι και συμβαίνει το ίδιο», ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε: «Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και μου έλεγε συνέχεια ποιος πήρε και από που. Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να προσπαθούν παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθαρίζει για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τη Μαρία Αντωνά -«Με ενέπλεξε και εμένα»

Oscars 2023: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές! 

Εβελίνα Παπούλια σε Αφροδίτη Λιάντου: «Είμαι ευγνώμων που είσαι κόρη μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα