Ανδρέας Λάμπρου: Η αποκάλυψη για το φλερτ και την εμπειρία του στη Eurovision -«Όταν το έμαθα, κοκκίνισα…»

Ο Ανδρέας Λάμπρου που εκπροσώπησε την Κύπρο στον 67ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στο Liverpoool της Αγγλίας, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον δημοσιογράφο Λευτέρη Τρίγκα, όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε για την ξεχωριστή εμπειρία που έζησε.

Παράλληλα, ο νεαρός ερμηνετής που ζει μόνιμα στην Αυστραλία αναφέρθηκε στο κομμάτι του φλερτ, αλλά και στο γεγονός πως οι Eurofans τον ανέδειξαν ως τον πιο σέξι συμμετέχοντα της φετινής διοργάνωσης.

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στην Κύπρο αισθάνομαι πολύ οικεία. Πολλοί άνθρωποι με έχουν πλησιάσει για να μου σχολιάσουν την εμφάνισή μου στη Eurovision. Αισθάνομαι πολύ αγαπητός και καλοδεχούμενος εδώ και είμαι πολύ ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη.

Η Eurovison ήταν μία από τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες της ζωής μου. Σίγουρα θα συμμετείχα ξανά και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου αυτό το συναίσθημα. Μου άνοιξε πόρτες στη μουσική και στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε αρχικά ο Ανδρέας Λάμπρου.

Στην συνέχεια είπε: «Θυμάμαι ότι στην πρώτη πρόβα ήμουν λίγο νευρικός αλλά, αφού εξοικειώθηκα με το περιβάλλον, ένιωσα ότι ήταν το μέρος όπου έπρεπε να βρίσκομαι. Τα έδωσα όλα σε εκείνη τη σκηνή και θα θυμάμαι αυτά τα συναισθήματα για πάντα. Δεν ήμουν συγκεντρωμένος στους βαθμούς αλλά στο να κάνω την Κύπρο και την Ελλάδα περήφανους».

Όσο για το κομμάτι του φλερτ και τους Eurofans που τον αποθέωσαν για την εμφάνισή του, αποκάλυψε: «Όταν το έμαθα, κοκκίνισα. Δεν πρόκειται να παραπονεθώ γι’ αυτό το κοπλιμέντο και ευχαριστώ τη μαμά και τον μπαμπά μου. Πρέπει να πω όμως ένα μπράβο στον οίκο Dante και στον στυλίστα μου, Μιχάλη Τσούκα, που με έκαναν να νιώθω άνετα πάνω στη σκηνή. Μου αρέσει το φλερτ και μπορώ να γίνω διεκδικηκτικός στις σχέσεις μου».

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Βίσση: Δεύτερη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μετά το sold out σε χρόνο – ρεκόρ

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Είναι αναγκαστικά πια σημείο αναφοράς για μένα»

Χάρης Ρώμας: «Θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά προτού εκδηλώσουν τα κόμπλεξ και τις παθογένειές τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα