Ανατροπή στο Survivor: Αλλάζει ο τρόπος που αγωνίζονται μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Μετά το πέρας του χθεσινού συμβουλίου η ομάδα των Διάσημων αποτελείται πλέον από δύο παίκτες, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Κάποια πράγματα που αφορούν τον τρόπο που αγωνίζονται οι παίκτες αλλάζουν μέχρι την ημέρα που το παιχνίδι θα γίνει ατομικό!

Συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα συνεχίζει να αγωνίζεται μόνη της εναντίον της Σάρας Εσκενάζη τα πράγματα όμως αλλάζουν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο παίκτης των Διάσημων θα αγωνίζεται μόνος του εναντίον όλων των Μαχητών. Αυτή η εξέλιξη δίνει το πλεονέκτημα στον Ντάνο να γνωρίζει πολύ καλά την εκάστοτε πίστα αλλά αντίστοιχα δίνει και ένα πλεονέκτημα στους Μαχητές που αφορά την κόπωση του αντίπαλου παίκτη.

Στην περίπτωση που στον επόμενο αγώνα ασυλίας κερδίσουν οι Διάσημοι θα έχουμε μια αποχώρηση από τους Μαχητές ενώ σε περίπτωση που έχουμε αποχώρηση μεταξύ Αγγελόπουλου-Βαλαβάνης, το παιχνίδι μπαίνει στην τελική ευθεία και γίνεται ατομικό!

Δείτε το βίντεο:

The post Ανατροπή στο Survivor: Αλλάζει ο τρόπος που αγωνίζονται μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα