Ανατροπή! Εκτός Ant1 η Μαντώ Γαστεράτου-Η εκπομπή που θα αναλάβει στο Epsilon Tv

Το βράδυ της Τετάρτης, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Τζώνη Καλημέρης συναντήθηκαν με δημοσιογράφους από όλα τα Μέσα για να τους παρουσιάσουν τα νέα projects του σταθμού.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ανακοίνωσε πως η Λάουρα Νάργες και η Μαντώ Γαστεράτου θα παρουσιάσουν τη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του Epsilon Tv, Splash. Παρόλα αυτά, όπως έγινε γνωστό χθες στο Πρω1νό, οι παρουσιάστριες βρίσκονται σε άλλα κανάλια.

«Για τη Λάουρα ξέρω

ότι την Παρασκευή πηγαίνει στον ΣΚΑΪ για να υπογράψει για παιχνίδι με τον Ορέστη Τσάνγκ», αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ενώ η υπόλοιπη παρέα τόνισε πως η Μαντώ Γαστεράτου θα παρουσιάσει καλοκαιρινή εκπομπή στον Ant1!

Ωστόσο, στο Πρω1νό σήμερα, ανακοινώθηκε πως η Μαντώ Γαστεράτου αποχώρησε από τον Ant1 και “έδωσε” τα χέρια με το Epsilon Tv. Έτσι, επιβεβαιώθηκαν τα όσα είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους. Βέβαια, άγνωστο παραμένει το πώς η παρουσιάστρια συμφώνησε με άλλο κανάλι, ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα βρισκόταν στη νέα εκπομπή του Ant1.

Το καλοκαιρινό πρωινό του Ant1 θα βγει κανονικά στον αέρα και μέχρι στιγμής, είναι γνωστό πως σε αυτό θα δούμε τη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Άνθιμος Ανανιάδης-Μαρία Νεφέλη Γαζή: Αυτή είναι η αλήθεια για τις φήμες επανασύνδεσης

Keywords
Τυχαία Θέματα