H beauty editor προτείνει: Τα vegan προϊόντα ομορφιάς που ξεχώρισα για λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια!

Eίναι πολύ αισιόδοξο, όμορφο και ελπιδοφόρο αρχικά να υπάρχουν ελληνικές εταιρείες καλλυντικών που δημιουργούν και παράγουν εδώ αλλά και που εξελίσσονται μέσα στα χρόνια ακολουθώντας τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Και πιστέψτε με, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, από τα μεγάλα διεθνή beauty brands!

Η Κoux Cosmetics, που ως “beauty addict” ανακάλυψα πρόσφατα, είναι μια εταιρεία παραγωγής καλλυντικών με έδρα την Αθήνα,

που διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ,περιποίησης προσώπου και σώματος αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Ένας λόγος που μου έκαναν εντύπωση και τα έψαξα παραπάνω είναι πως εμπνέουν εμπιστοσύνη. Μιλάμε για προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ελεγμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με τα νέα κοσμετολογικά πρωτόκολλα σε πολύ προσιτές τιμές.

Ποιοτικά λοιπόν και καινοτόμα “value for money” προϊόντα, που μπορεί να αποκτήσει η κάθε γυναίκα, χωρίς να χρειάζεται να χαλάσει μια περιουσία. Τι άλλο θες;

Εάν περιηγηθείς στο site της Koux Cosmetics, που στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, θα καταλάβεις πως έχεις πολλές επιλογές αγορών. Kαλαίσθητες συσκευασίες, προϊόντα που βγάζουν μεράκι και είναι φτιαγμένα με γνώση και αγάπη.

Δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι άνθρωποι με μακρά παράδοση και εμπειρία στον κλάδο των καλλυντικών, για 35 και πλέον χρόνια. Στο πλευρό τους ως επιστημονικό συνεργάτη έχουν την κόρη τους με πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο της Χημείας.

Έτσι όταν η εμπειρία συναντά τη γνώση δημιουργείται ένα ισχυρό δίδυμο και τα Κoux Cosmetics, με καλλυντική και θεραπευτική δράση,είναι τα απαραίτητα beauty products για να καλύψουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες από την κορυφή έως τα νύχια.

Ποια γυναίκα δεν θέλει άλλωστε να δοκιμάζει νέα brands;

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα που ξεχώρισα για τα δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και την αποτελεσματικότητά τους.

Είναι μια ευκαιρία μάλιστα τώρα να τα χαζέψεις και εσύ είτε από το eshop είτε από το φυσικό κατάστημα στους Αγίους Αναργύρους.

Εκεί μπορείς να πας και να κάνεις τα γιορτινά δώρα της τελευταίας στιγμής, στις αγαπημένες σου φίλες, που σίγουρα θα ξετρελαθούν! Όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα καλλυντικά και όσα και εάν έχουμε πάντα αναζητάμε το κάτι διαφορετικό!

Αρχικά τρελάθηκα με την “Diva Lashes Mascara” της Koux Cosmetics. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν που επιτυγχάνει μήκος, όγκο, διαχωρισμό και curl effect στις βλεφαρίδες.

Η φόρμουλα είναι πλούσια,κρεμώδης και περιέχει extensions, που μαζί με το νέας τεχνολογίας καμπυλωτό βουρτσάκι, χτίζουν και επιμηκύνουν τις βλεφαρίδες.

Δεν μουτζουρώνει, δεν κομπιάζει και δεν αλλοιώνεται, ενώ θρέφει, χάρη στο κερί μέλισσας που περιέχει.

Τα εξαιρετικά επίσης προϊόντα μακιγιάζ της νέας σειράς Luminous Skin της Κoux Cosmetics είναι ιδανικά για να αποκτήσεις το glowy skin που επιθυμείς.

Θες λάμψη και διάρκεια στο μακιγιάζ;Τότε πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη σειρά που περιλαμβάνει (make up, concealer, powder, blush)!

Eίναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους δέρματος,ακόμη και για λιπαρά ή δέρματα με τάσεις ακμής ,καθώς περιέχει green tea.

Με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε, macadamia oil, αλλά και αντηλιακά φίλτρα αυτά τα Vegan προϊόντα χωρίς γλουτένη προσφέρουν τη βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση που ζητά η κάθε ηλικία!

Η εταιρεία όμως Koux Cosmetics δεν στέκεται μόνο στο μακιγιάζ. Δημιουργεί και skincare προϊόντα επιστρατεύοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και συνδυάζοντάς τες με φυτικά συστατικά όπως γάλα γαϊδούρας, μαστίχα, δίκταμο, χαρούπι, έλαιο argan κ.α.

Το ελαιόλαδο, ο χρυσός θησαυρός της Ελληνικής γης, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη σειρά αυτή που περιέχει σαπούνια καθαρισμού προσώπου, ενυδατικές κρέμες, serum και αντηλιακή με χρώμα για να ολοκληρώσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου με τον καλύτερο τρόπο!

Και επειδή και τα μαλλιά μας χρειάζονται ενυδάτωση και φροντίδα η σειρά περιποίησης μαλλιών από την Koux Cosmetics είναι σχεδιασμένη με ειδική φόρμουλα που αναδομεί την τρίχα.

H σειρά είναι τόσο πρωτοποριακή, επαναστατική και αποτελεσματική που απευθύνεται και στα κομμωτήρια που παρέχουν πιο εξειδικευμένες θεραπείες.

Αναλυτικά μπορείς να βρεις στην εταιρεία πέρα από προϊόντα καθημερινής περιποίησης, σειρά προϊόντων κερατίνης για μαλακά ίσια μαλλιά, σειρά προϊόντων μεταξιού, προϊόντα κολλαγόνου και υαλουρονικού, προϊόντα silver που εξαφανίζουν “κιτρινίλες” στο μαλλί, σειρά προϊόντων free SLS, σειρά προϊόντων LEAVE IN και ένα εκπληκτικό serum μεταξιού για πραγματικά  βελούδινες άκρες.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας τα βρίσκετε διαδικτυακά στο www.kouxcosmetics.gr, www.elvitacosmetics.gr και στο φυσικό κατάστημα Elvita cosmetics, Αγίων Αναργύρων 1 στους Αγίους Αναργύρους.

Αξίζει μια επίσκεψη στον χώρο να τα δεις, να τα δοκιμάσεις και να τα μυρίσεις από κοντά.

Εγώ πάντως τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Μια ματιά ακόμα: “Last minute” beauty care: Ακόμα προλαβαίνεις να λάμψεις τα Χριστούγεννα!

Keywords
Τυχαία Θέματα