Αναστασία Περράκη για Χρήστο Μπίρμπα: «Είμαστε επτά χρόνια μαζί» – Η γνωριμία και το GNTM

Ο Χρήστος Μπίρμπας είναι ο νέος coach του GNTM 5 που ενθαρρύνει, βοηθά και προετοιμάζει τις παίκτριες για τις προκλήσεις στο reality μόδας.

Σήμερα στο πλατό του «Πρωινού μας» βρέθηκε η σύντροφός του και επίσης μοντέλο, Αναστασία Περράκη, η οποία μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον Χρήστο Μπίρμπα και την 14 ετών κόρη της.

«Είμαστε μαζί επτά χρόνια, γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς. Έχει κάνει πράγματα στη μόδα, είναι γνωστό μοντέλο, έχει προσπαθήσει αρκετά στο εξωτερικό και είναι

δύσκολα έξω, πάρα πολύ. Η πρώτη μας γνωριμία ήταν πριν πολλά χρόνια γιατί εμφανιστήκαμε στο ίδιο σόου κι εγώ περπατούσα μπροστά του, οπότε πιάσαμε ψηλή κουβέντα. Δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη, συμβουλεύει ο ένας τον άλλο, είμαστε πολύ υποστηρικτικοί, αυτά είναι πολύ σημαντικά, ο έρωτας φεύγει και ξανάρχεται πιστεύω», ανέφερε για τον αγαπημένο της.

Όσο για την κόρη της, το γνωστό μοντέλο είπε πως «σε ένα μήνα η κόρη μου μπαίνει στα 14, είμαστε στην εφηβεία και το περνάμε με τις εξάρσεις και νεύρα, με όσα έχει μια εφηβεία. Στην παιδική ηλικία δεν μπορείς να συνεννοηθείς, τώρα υπάρχει ένας διάλογος, άσχετα αν υπάρχει κόντρα κάποιες φορές, αλλά υπάρχει διάλογος».

Τέλος, για τις σχέσεις της κόρης της με τον Χρήστο Μπίρμπα, αποκάλυψε πως «είναι μια χαρά. Εκείνος την συμβουλεύει, της λέει πράγματα, κάποιες φορές τον ακούει, κάποιες όχι. Εδώ της λέω πράγματα εγώ και νευριάζει. Γενικά είμαστε σε φάση ανταγωνισμού, έτσι δεν ήμασταν όλοι στην εφηβεία;».

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Κικίλιας: Συγκλονισμένος με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό -«Έχω αρρωστήσει, δεν το αντέχει το στομάχι κανενός»

Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Η πρώτη καταγγέλλουσα είναι αδίστακτη ψεύτρα»

Άννα Φόνσου: «Είδα με τα μάτια μου τη 12χρονη να κάνει τα θελήματα του 53χρονου στις 12 το βράδυ»

Keywords
Τυχαία Θέματα