Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι μανιακός με τη δουλειά, κάποιες φορές υπερβαίνει τα όρια»

Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, καθώς ήταν ένα από τα πρόσωπα που κλήθηκαν να καταθέσουν στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους αναφορικά με τα όσα είπε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν άψογη. Αν είχε γίνει αντικατάσταση, θα την είχα δει και εγώ στις επόμενες παραστάσεις. Αν συνέβαινε

θα το ήξερα από την αρχή της παράστασης. Όταν ανεβαίνει ένα έργο, δεν αλλάζουν οι ηθοποιοί στη μέση της σεζόν. Όταν γίνονται πρόβες δεν μπορεί να έρθει κάποιος να τις παρακολουθήσει, μόνο αν έχει άδεια του σκηνοθέτη», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Και συνέχισε μιλώντας για τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας τελειομανής άνθρωπος. Μπορώ να αφήσω το τέλειος στην άκρη και να βάλω μόνο το μανιακός με τη δουλειά μας. Αυτό συχνά – πυκνά τον κάνει να υπερβαίνει κάποια όρια. Πάνω στη δουλειά μπορεί να γίνει κάτι και να εκνευρίσεις τον σκηνοθέτη. Αυτό είναι που θέλω να καταθέσω και πιστεύω απόλυτα. Μέσα από τη δουλειά πηγάζει αυτό και δεν έχει να κάνει με κάτι προσωπικό».

Διαβάστε ακόμα:

 Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Η πρώτη καταγγέλλουσα είναι αδίστακτη ψεύτρα»

 Πρωινό μας 11/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Βάσια Μαυράκη

 Άννα Φόνσου: «Είδα με τα μάτια μου τη 12χρονη να κάνει τα θελήματα του 53χρονου στις 12 το βράδυ»

Keywords
Τυχαία Θέματα