Άναψε φωτιές η Αλεξάνδρα στο Power of love: ”Θέλω να επιστρέψω για να αποκαλυφθούν αλήθειες που δεν ξέρετε για άνδρες του reality”

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of love παρακολουθήσαμε κάποια ολιγόλεπτα βίντεο των παιδιών που είναι υποψήφια να επιστρέψουν στο reality της αγάπης. Όταν ήρθε η σειρά της Αλεξάνδρας δήλωσε πως επιθυμεί να την ψηφίσουν για να επιστρέψει και να αποκαλύψει αλήθειες που κανείς δεν γνωρίζει. Όπως ήταν αναμενομένο άναψε φωτιές στο σπίτι με τους περισσότερους να αντιλαμβάνονται ότι αναφέρεται στον Ανδρέα.

Αλεξάνδρα και Ανδρέας ξεκίνησαν τη σχέση τους

στο Power of love ενώ πριν καν περάσει μια εβδομάδα η Αλεξάνδρα αποχώρησε. Ο Ανδρέας βρίσκεται επίσης εκτός reality και όπως όλα δείχνουν η μεταξύ τους σχέση δεν υφίσταται πια για λόγους άγνωστους.

«Θα ήθελα να με ψηφίσετε γιατί θεωρώ ότι αν με ξαναβάλετε στο παιχνίδι θα αποκαλυφθούν πολλές αλήθειες και ο κόσμος πράγματα που δεν τα ήξερε. Για ανθρώπους, πώς ήταν στο παιχνίδι on και off camera. Εννοώ και τον Αντρέα. Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έχει δει ακόμη την αυθεντικότητα μερικών. Υπάρχουν άνθρωποι που έξω τους μισούν και είναι όντως αληθινοί. Άλλους ανθρώπους που ο κόσμος τους συμπαθεί για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μιλάω για την ομάδα των αγοριών, πως λειτουργούσαν με σχέδιο», δήλωσε on camera.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Είναι οριστικό! Ανανέωσε η Φαίη Μαυραγάνη με το EPSILON

Keywords
Τυχαία Θέματα