Αν το χρώμα στα νύχια σας ξεθωριάζει από το συχνό πλύσιμο των χεριών πρέπει να δείτε αυτά τα βερνίκια

Το χρώμα στα νύχια σας τον τελευταίο καιρό ξεθωριάζει και το πιθανότερο είναι να ξεφλουδίζει στις άκρες. Αυτό συμβαίνει επειδή πλένετε πολύ συχνά τα χέρια σας μέσα στη μέρα και απλώνετε αντισηπτικό. Αποτέλεσμα; Αναγκάζεστε πολύ συχνά να αφαιρέσετε το βερνίκι και να το απλώσετε από την αρχή.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη λύση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε long lasting βερνίκι. Εκείνο που χαρίζει απίθανο και έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί τουλάχιστον μία εβδομάδα

ότι κι αν κάνετε.

Φυσικά απλώνετε base coat αρχικά για να προστατεύσετε την επιφάνεια των νυχιών και top coat στο τέλος ώστε να “κλειδώσετε” το χρώμα και να χαρίσετε λαμπερό φινίρισμα στο μανικιούρ σας. Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας.

Nails INC Atelier Nails: Βερνίκι με πλούσια σύνθεση που απλώνεται εύκολα και προσφέρει τέλεια κάλυψη με μία μόνο στρώση.

Givenchy Le Vernis: Αν θέλετε να έχετε στο νεσεσέρ σας ένα και μόνο βερνίκι το συγκεκριμένο θα το λατρέψετε. Χάρη στο εργονομικό του πινέλο μπορείτε να απλώσετε χρώμα σε όλο το νύχι με μία μόνο κίνηση.

CND Vinylux: Πρόκειται για το αγαπημένο βερνίκι των nail artists. Το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό και η διάρκεια θα σας εντυπωσιάσει.

Orly Nail Polish: Επιλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση από τη μεγάλη γκάμα και μην ξεχάσετε το top coat αλλά και το λαδάκι στην περιοχή γύρω από τα νύχια που θα ενυδατώσει και θα αναβαθμίσει το μανικιούρ σας.

OPI Infinite Shine 2 Long Wear Lacquer: Η λάμψη που αφήνει είναι ανεπανάληπτη ενώ το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο για μέρες.

Korres Gel Effect Nail Colour: Με αμυγδαλέλαιο που ενισχύει την ελαστικότητα των νυχιών και βελτιώνει την υφή τους. Χρώμα που διαρκεί έως 10 ημέρες, διατηρώντας το λείο φινίρισμα και τη λάμψη της πρώτης ημέρας.

Essie Gel Couture: Χαρίζει το εφέ του ημιμόνιμου μανικιούρ. Το χρώμα είναι πλούσιο και έντονο και παραμένει στα νύχια μέχρι να αποφασίσετε να το αφαιρέσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Αν το face oil δεν ενυδατώνει την επιδερμίδα σας προφανώς κάνετε ένα από τα 3 βασικά λάθη

H Jennifer Love Hewitt έβαψε τα μαλλιά της ροζ, μόνη της στο σπίτι και είναι άλλος άνθρωπος!

Keywords
Τυχαία Θέματα