Αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας θα πρέπει να δείτε τα 7 hot trends της σεζόν!

Αν θέλετε να κάνετε μια δραστική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας εγώ είμαι στο πλάι σας. Συμφωνώ και επαυξάνω. Νέα χρονιά, νέο look. Έτσι είναι το σωστό. Γνωρίζετε φυσικά ότι πρέπει να το αναλύσετε με τον haircolorist ώστε να βεβαιωθείτε ότι το χρώμα που έχετε επιλέξει σας ταιριάζει και δεν θα το βαρεθείτε μία εβδομάδα μετά. Ειδικά αν η αλλαγή σας πήρε ώρες και ταλαιπωρήσατε κάπως την τρίχα.

Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε τις 7 trend αποχρώσεις της χρονιάς. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνη που σας αρέσει και να κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας.

Hot Red: Είναι η απόχρωση που ταιριάζει τέλεια στις ανοιχτές επιδερμίδες. Πρέπει να είναι φωτεινό όμως για να δείχνει τέλειο οπότε θα χρειαστεί να ενυδατώνετε σωστά τα μαλλιά και να χρησιμοποείτε spray λάμψης.

Σκούρο καστανό: Είναι ένας φυσικός τόνος που θα δείχνει ακόμα ωραιότερος αν τον συνδυάσετε με ελάχιστες διακριτικές, πιο ανοιχτές ανταύγειες.

Καφέ του Κάστανου: Γλυκό, ρομαντικό και σέξι. Ταιριάζει σε μαλλιά με φιλάρισμα. Αν κάπου ανάμεσα στα διαφορετικά στρώματα έχετε και κάποιες πιο ανοιχτές τούφες τότε θα είναι όνειρο.

Πλατίνα: Αν είστε μεταξύ ξανθού και πλατινέ δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Πλατίνα και μόνο.

Μαύρο: Ναι σαν αυτό της Kim Kardashian. Tο έντονο, το δυνατό και το γυαλιστερό. Εκείνο που μας θυμίζει τη Cher και τα ανεπανάληπτα 80’s. Για λείανση και λάμψη απλώστε μικρή ποσότητα argan oil.

Honey Blonde: Είναι μία από τις ωραιότερες ξανθές αποχρώσεις. Καλό είναι η βάση να παραμείνει μελί και να την φωτίσετε με πιο ανοιχτές ανταύγειες. Έτσι θα δείχνουν σαν να άνοιξαν από τον ήλιο.

Φωτεινό Ξανθό: Λαμπερό σαν χρυσός. Αλλά μην ξεχνάτε για να παραμείνει έτσι θα χρειαστεί να το φροντίζετε με προσοχή. Θα χρειαστούν προϊόντα περιποίησης ιδανικά για ξανθά μαλλιά και συχνή ενυδάτωση.

Διαβάστε ακόμη:

Οι καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για λαμπερό δέρμα το Χειμώνα

Glitter και παγιέτες έχει το mani του weekend

Keywords
Τυχαία Θέματα